כללי אדובי ענן

• הוסף לסימניות
היום רכשתי את תוכנות אדובי בענן תשלום חודשי 175 ש״ח התחלתי להתקין את התוכנות ומשום מה זה לא מתקין לי הכל לגבי אינדיזיין ופוטושופ הוא כותב לי תנס שוב ולגבי אילוסטרטור הוא מתקין ומציג קנה עכשיו ולא פתח האם כדי להתקין את התוכנות אני צריכה להסיר את התוכנות הישנות CS6?
לגבי אקרובט הוא מבקש עדכן
אני מצרפת צילום מסך כדי שתוכלו לעזור לי תודה רבה מראש

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-12-28 at 3.13.12 PM.png
    KB 42 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אין צורך להסיר את הגירסה הקודמת.
אולי הרשת שלך מסוננת ולא מאפשרת הורדה של היישום?

• הוסף לסימניות
הצלחתי להתקין את תוכנות הענן מלבד פוטושופ אני מעלה צילמי מסך אשמח אם מישהו יכול לעסור לי בענין כי אדובי עשו שליטה מרחוק במשך 6 שעות ולא הצליחו לפתור את הבעיה
צילום מסך אחד נסה שוב להתקין והשני את הסיבה מדוע זה לא מתקין

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2015-12-30 at 6.49.20 PM.png
    KB 39.5 · צפיות: 11
  • Screen Shot 2015-12-30 at 6.49.44 PM.png
    KB 36.9 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
באתר של אדובי יש פתרון לשגיאה הזו (חיפוש אחר מס' שגיאה)
Issue

כשהתוכנה CC סגורה

When you try to update a Creative Cloud Membership (CCM) or CS6 product, you receive an error with code U44M1I216.

Solution

Delete the AAMUpdater folder. You can find the AAMUpdater folder in the following locations:

• Win XP: <user>\Local Settings\Application Data\Adobe\AAMUpdater\1.0</user>
  • Vista/Win 7/Win 8: <%localappdata%>\Adobe\AAMUpdater\1.0
  • Mac: ~/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdater/1.0

בקיצור מה שכתוב שם זה למחוק תיקיית AAMUpdater שנמצאת במיקום הנ"ל תלוי במערכת ההפעלה.

ולהפעיל מחדש את CC

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1917132:
באתר של אדובי יש פתרון לשגיאה הזו (חיפוש אחר מס' שגיאה)
Issue

כשהתוכנה CC סגורה

When you try to update a Creative Cloud Membership (CCM) or CS6 product, you receive an error with code U44M1I216.

Solution

Delete the AAMUpdater folder. You can find the AAMUpdater folder in the following locations:

• Win XP: <user>\Local Settings\Application Data\Adobe\AAMUpdater\1.0</user>
  • Vista/Win 7/Win 8: <%localappdata%>\Adobe\AAMUpdater\1.0
  • Mac: ~/Library/Application Support/Adobe/AAMUpdater/1.0

בקיצור מה שכתוב שם זה למחוק תיקיית AAMUpdater שנמצאת במיקום הנ"ל תלוי במערכת ההפעלה.

ולהפעיל מחדש את CC

כעקרון אם תשימי לב זה לא אותו מספר שגיאה אבל בכל זאת עשיתי את זה וזה לא התקין וכן אדובי בעצמם ניסו להתקין לי עם שליטה מרחוק ולא הצליחו אם זהו פתרון הבעיה אני מאמינה שהם היו מצליחים

• הוסף לסימניות
יש לך אינטרנט חסום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה