כללי אדובי CC בתמיכה בעברית (ועוד 2 שאלות על הגירסה)

• הוסף לסימניות
1. הורדתי את אדובי CC ואני רואה שהוא לא תומך בעברית, כל הטקסט מתהפך וכו'. וגם בחלונית הטקסט אין לי אייקונים של טקסט מימין לשמאל.
יש גירסה מיוחדת להורדה עם תמיכה בעברית?
ואם כן, איך מעדכנים אחרי שהורדתי?

2. את תוכנת מיוז הורדתי בעבר בגירסת ניסיון, ואח"כ קניתי את כל התוכנות. וכשאני פותחת את התוכנה הוא אומר לי שעברו 30 יום ואני מנסה לעדכן, הוא נותן לי רק לקנות את התוכנה שוב (buy now)

3. ברגע שיש לי את קריאייטיב קלאוד יש לי אפשרות גיבוי ואחסון של כל החומר שלי בענן של אדובי או שרק ליצור ספריות?

תודה מראש על העזרה, יעזור לי מאד!

• הוסף לסימניות
1. איך התקנת? אם ע"י Creative cloud desktop manager אז תיכנס להגדרות של Creative cloud desktop manager ותבחור אנגלית תומר עברית (נראה לי שאתה צריך להסיר ולהתקין בחזרה) אם ע"י קובץ התקנה לא מקוון אז בשעת התקנה יש אפשרות לבחור איזה שפה שזה יתקין, ושם לבחור אנגלית תומך עברית.

• הוסף לסימניות
כדי להתקין בעברית את צריכה לבטל את ההתקנה של התוכנה ליד כל תוכנה כשאת עומדת עליה יש גלגל שיניים וכת׳ unistall לאחר שבטלת את ההתקנה את הולכת לגלגל השיניים הראשי ההגדרות בוחרת ב-preferences למעלה בוחרת בcraetive cloud ולא ב general ובחלונית app language בוחרת באפשרות: english תומך עברית.
ואז חוזרת להתקנת התוכניות ומתקינה מחדש בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה עזרתן מאד!
אני חושבת שהעניין עם מיוז הסתדר לי תוך כדי.

יש תשובה גם לגבי הענן של אדובי והאחסון בו?

• הוסף לסימניות
קצת הסתבכתי...
מכיוון שניסיתי לסדר את המיוז, עשיתי כביכול שוב קניה והורדתי שוב לשולחן העבודה את הקובץ להתקנה.
ואז הוא נתן לי רק install ולא unistall
ניסיתי להתקין והוא כותב לי download error.
יודעים מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
ברור שאם הורדת את הקובץ מחדש אז גם את צריכה להתקין מחדש ולכן הוא נותן לך install השאלה היא אם אין לך כבר משהו אחר מותקן במחשב וזה יוצר לך בעיות בכל אופן תוכלי תמיד לעשות צ׳אט עם אדובי ותבקשי מהם שליטה מרחוק והם יתקינו לך את התוכנות כמובן הצ׳אט באנגלית אבל תפתחי חלון של תרגום גוגל
תכתבי בעברית ויתרגם לך לאנגלית כמובן שנראה לי שצריך להיות קצת ידע בשפת האנגלית ברמה הבסיסית כי לפעמים התרגום לא מוצלח כך בעצם הם התקינו לי את התוכנות, הרבה הצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה