אדובי CC עזרה בהתקנה

• הוסף לסימניות
אז שילמתי,
הורדתי,
אני מתקינה,
וההודעה הזאת חוזרת על עצמה שוב ושוב לא משנה אם אני מורידה את הקובץ שוב פעם להתקנה כמו שכתוב בהודעה או שאני לוחצת על האופציה שהוא מביא,
מה עושים?

upload_2018-7-19_22-36-23-png.373339

יכול להיות שבגלל שהתוכנות של אדובי CS6 (פרוצות...) מותקנות לי על המחשב? אני לא רוצה להסיר את ההתקנה שלהן סתם ואז להשאר בלי כלום..

תודה!

• הוסף לסימניות
הצלחתי להגיע לעזרה באדובי וענו לי ככה:

Seems like you have included Adobe Dimensions in this package and you are installing it on a Windows 7 machine, which will result it error, as System req for Adobe Dimensions is Windows 10 Anniversary update.

Solution - create a new package and exclude Adobe Dimensions form it and deploy it.

• הוסף לסימניות
תרגום למי שלא הבין:
הבעיה היא שכללו בהתקנה את Adobe Dimensions וזה לא יכול לעבוד ב Windows 7 אלא רק ב Windows 10
לכן צריך ליצור חבילת התקנה בלי Adobe Dimensions

• הוסף לסימניות
תודה על התרגום:)
עכשיו אני צריכה עזרה בפתרון..:/

• הוסף לסימניות
התקנת כבר? אם כן תצטרכי להסיר את חבילת ההתקנה ולהתקין מחדש, במהלך ההתקנה אמורה להיות אפשרות לבחור מה להתקין, את אמורה להסיר את הסימון מ Adobe Dimensions זה הסמל שלו:
Adobe_Dimension_Logo.jpg

• הוסף לסימניות
לא התקנתי,
הורדתי את קובץ ההתקנה וההודעה הזאת מגיעה כשאני רק מנסה להתקין. לפני הרשימה של התוכנות

• הוסף לסימניות
>>>

ממש תודה!

קבצים מצורפים

• Creative_Cloud_Set-Up.rar
    1.9 MB · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
למה שלא תפני לטכנאי, ותבצעי התקנה מסודרת?

• הוסף לסימניות
בדר"כ זה לא השגיאה שמופיעה...

אבל יכול להיות שיש קשר לCS6

שקובץ הHOSTS גורם לבאלאגן

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה