כללי אדובי cc 2017 - תומך כיוון כתיבה בעברית??

• הוסף לסימניות
יש פה למישהו את הגירסה האחרונה של אדובי CC 2017,
משום מה התוכנות המקוריות שהורדתי מהאתר של אדובי לא נותנות לי אפשרות של כתיבה מימין לשמאל.

חוץ מזה שלא מצאתי את האייקון של שינוי כיוון הכתיבה

אשמח להבין מה השתנה.
(עד עכשיו הייתי עם CS6)

תודה לכם.

• הוסף לסימניות
בגירסת הCC שלהם, יש צורך לפני שאת מורידה את התוכנות, יש צורך להגדיר בתוכנת ההורדה (זאת שמורידים לפני ההורדה ויש שם את כל האפליצקציות) את השפה שלך כתומך עברית.
אם לא עשית זאת תצטרכי כנראה להוריד מחדש. זה לא קשה, גם לי זה קרה השבוע. תלכי לתוכנה עם הרשימה, תעשי אניסטל, ואח"כ (אחרי שינוי ההגדרה) ינסטל מחדש.
נ.ב. יש לך או למישהו אחר צורך בעזרה עם הרישיון?

• הוסף לסימניות
אפשר אולי להסביר בפירוט?
כי גם אני תקועה עם הבעיה הזאת...

• הוסף לסימניות
זה פשוט מאוד אני התקנתי את זה כבר לכמה אנשים, כשמתקינים את התוכנה צריכים לוודא שזה על 'תומך עברית' צריכים לשים לב כי צריכים לבחור 'תומך עברית' פעמיים, ואז כשמתקינים את זה בצורה כזה זה לא עושה בעיות

• הוסף לסימניות
הנה צילום מסך של החלון שדרכו התקנתי, אשמח להסבר איפה צריך לבחור "תומך עברית"
תודה

• הוסף לסימניות
להסיר את התוכנה מהמחשב, (וגם את פוטושופ ואילוסטרייטור, כדי שגם הן תהיינה בעברית) להיכנס בתפריט למעלה להעדפות, לפתוח שם את הכרטיסיה קריאייטיב קלאוד ושם להגדיר תומך עברית. מצו"ב צילום מסך.
אח"כ להתקין מחדש את אינדיזיין, פוטוש' ואילוס'. לשאר התוכנות אין תומך עברית עד כמה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
בצד ימין יש גלגל שיניים של הגדרות, בוחרים בתפריט העדות (באנגלית), בוחרים לשונית קיראייטיב קולד, שם מופיעה בחירת שפה. מכאן ואילך פשוט.

• הוסף לסימניות
איך באמת אפשר להתקין מחדש את אילוסטריטור או כל תוכנה אחרת בלי לשלם-ולא שתהיה לי גרסת נסיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Turkiz;n4929799:
איך באמת אפשר להתקין מחדש את אילוסטריטור או כל תוכנה אחרת בלי לשלם-ולא שתהיה לי גרסת נסיון?

התשלום רק נותן לך את האפשרות לפתוח את התוכנות המותקנות.
אפשר כל הזמן להוריד את כל התוכנות, להסיר להתקין שוב ולעדכן, זה לא משנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;n4929862:
התשלום רק נותן לך את האפשרות לפתוח את התוכנות המותקנות.
אפשר כל הזמן להוריד את כל התוכנות, להסיר להתקין שוב ולעדכן, זה לא משנה.

ככה מידי חודש בחודשו?????????????

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!
אין על פרוג

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
מה אמורה להודיע ההודעה הזו ???

• הוסף לסימניות
שואלת גם פה
מה ההבדל בין CS לCC
והאם עדיין אפשר להוריד גירסת CS5 לנסיון מהאתר של אדובי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Turkiz;n4929979:
קופצת על האשכול
מה אמורה להודיע ההודעה הזו ???

חסימה כלשהי בחומת האש לעדכונים.
יכול להיות שהייתם מנותקים מהרשת בזמן הזה והוא פירש את זה ככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Turkiz;n4929873:
ככה מידי חודש בחודשו?????????????

אם המנוי שנתי אבל בתשלומים כל חודש, אז כל חודש בהדלקת תוכנה זה בודק אוטומטית שהתקבל תשלום וממשיך לעבוד. באותה פעם בלבד צריכים להיות מחוברים לרשת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריצה;n4929989:
שואלת גם פה
מה ההבדל בין CS לCC
והאם עדיין אפשר להוריד גירסת CS5 לנסיון מהאתר של אדובי

עד לפני כ-4 שנים אדובי היו כל שנתיים מוציאים חבילה חדשה של התוכנות. היא היתה עולה איזה 2000 דולר. מי שרצה לשדרג היה צריך לקנות כל פעם מחדש, (אך המחיר למשדרגים היה נמוך יותר) הרשיון היה נמכר לתמיד, ולא היה תקף לגירסא חדשה יותר.
בכל פעם שיצאה חבילה השינויים וההבדלים היו דרמטיים. ובכל זאת רוב הגרפיקאים נשארו עם CS3 גם כשיצא CS6.
לחבילות האלו קראו CS -Creative Suite
CS1/2/3/4/5/6
ב2013 תם עידן CS והחל עידן CC - Creative Cloud
אדובי עברו למודל תשלום חודשי קבוע על התוכנות במקום רכישה חד פעמית שלהן.
גירסאות הCC בדרך כלל אינן מוחלפות אלא מקבלות עדכונים כל הזמן - כך שמי שיש לו CC תמיד יכול לעדכן את התוכנה ויהיה לו את כל החידושים.
הרשיון נמצא אצלם ואפשר להיכנס אליו מכל מחשב, ולכל מנוי יש 20 ג"ב שהוא יכול לשמור עליהם את העבודות.
אין עדכונים ופיתוחים חדשים לבעלי רשיונות CS, אבל מי שיש לו רשיון מאז - זה נשאר לו לתמיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;n4930474:
חסימה כלשהי בחומת האש לעדכונים.
יכול להיות שהייתם מנותקים מהרשת בזמן הזה והוא פירש את זה ככה
אבל זה לא היה תמיד ככה
ולא היתי מנותקת מרשת
אז מה כן הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Turkiz;n4929799:

ראשית למי שאמר פה - להסיר ולהתקין שוב לא מועיל (אולי רק אם זה גירסא חדשה).

שנית - אפשר ואפשר להשתמש בכל תוכנות אדובי בגירסא מלאה ללא רישיון (למעט אקרובט פרופישונל) פשוט לפנות אלי בפרטי (עדיף דוא"ל).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה