כללי אדובי cs6 או ענן פלונטר......

• הוסף לסימניות
היי לכולם,
לפי מה שיצא לי לקרוא כאן בפורום הבנתי שיש גירסה לתוכנות אדובי cs6, ומאז הם עברו לענן.
אם אני מתעסק בגרפיקה אך ורק כמשהו מהצד, הכנסה צדדית, האם שווה להשקיע תשלום שנתי קבוע לגירסת הענן או שמא עדיף להשקיע חד פעמית על גירסת cs6?
האם למישהו יש מושג מהי העלות השנתית של כל שלושת התוכנות בגירסת הענן?
מישהו הציע להתקין את ה-cs6 במחיר של 150 ש"ח (לא חוקי) האם זה יכול לסבך אותי? האם לאדובי יש דרך לדעת מי משתמש בגרסה חוקית ומי לא?
אודה מראש על עזרתכם!

• הוסף לסימניות
מישהו הציע להתקין את ה-cs6 במחיר של 150 ש"ח (לא חוקי) האם זה יכול לסבך אותי? האם לאדובי יש דרך לדעת מי משתמש בגרסה חוקית ומי לא?

קודם כל, לא יפה (ואפילו אסור) לדבר בפורום על פריצות וכדו' (למיטב ידיעתי).
בכל מקרה, תלוי מה המחיר וכמה את/ה מתעסק/ת בגרפיקה מהצד...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם אלו סכומים של 2000 שקל לשנה, אין לדעת אם אני יכסה את ההוצאות אם אני יעבוד בזה כמשהו צדדי...

• הוסף לסימניות
דווקא למי שמתעסק בזה מהצד יותר כדאי כנראה המנוי.
תעשה מנוי לחודש אחד, כל פעם שיהיה לך צורך.
וזהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה