נכתב ע"י שג;1204342:מה ההבדל בין קניית רשיון רגיל, לבין מנוי בענן?
1. נכון מאוד. צריך אישור ממוסד מוכר אקדמי.נכתב ע"י RIVKA10;1204356:1. לאדובי אין הסכם עם פרוג.(בדקתי את זה)
2. לפי איך שהסבירו לי ואם הבנתי נכון. כשאתה קונה חבילת סטודנט זה חוקי רק למשך הלימודים
CS5 - מזמן איןנכתב ע"י איש טוב;1204357:אתה בטוח שלא יהיה אפשר לקנות יותר?
אפשר לקנות cs5?
השיקול החשוב הוא:נכתב ע"י לאה מירל;1204355:צריכה הכוונה על מנת להחליט ... מה עדיף??
לרכוש את התוכנות או שאולי מנוי בענן,
אשמח ליעוץ בעד ונגד 2 האפשרויות.
נכתב ע"י RIVKA10;1204356:לאדובי אין הסכם עם פרוג.(בדקתי את זה)
לפי איך שהסבירו לי ואם הבנתי נכון. כשאתה קונה חבילת סטודנט זה חוקי רק למשך הלימודים
נכתב ע"י itzuvim;1204365:השיקול החשוב הוא:
1. תשלום חד פעמי, וחסל. או תשלום כל שנה מראש.
2. אם לא תהיו מחוברים לרשת במשך 30 יום רצוף - לא תוכלו לפתוח את התוכנות - כל עוד לא תתחברו לרשת
3. במקרה שסיימתם את תקופת המנוי בCC - לא תהיה אפשרות פתיחת הקבצים, עד לחידוש הרישיון.
שווה רק בשביל השידרוג של אח"כ...נכתב ע"י אברהם;1204382:השיקול החשוב ביותר הוא ME.
אם גירסאות הסטודנט המוצעות כאן אינן ME, לענ"ד לא שווה להוציא עליהם גם לא 100 ש"ח.
נכתב ע"י contrast;1204389:מה פירוש ME
המחיר של שידרוג ולא מחיר של רכישה ראשונה.נכתב ע"י שרה רבקה;1204395:1. לא הבנתי לגבי ההמלצה לקנות רק בשביל המנוי/השדרוג?
2. נניח שקניתי עכשיו גירסאת אדובי cs6? מה זה נותן לי בבוא העת לגבי הגירסאות הבאות? מבחינה כספית?
נכתב ע"י itzuvim;1204397:המחיר של שידרוג ולא מחיר של רכישה ראשונה.
יש הבדל עצום!
נכתב ע"י itzuvim;1204285:חבילת דזיין המלאה [פ"ש, אילוס, אינד', ברינדג', אקרובט]. במחיר 5980 ש"ח.
מחיר מיוחד לסטונדטים [בהצגת אישור/תעודת סטודנט] 1175 ש"ח (!!!)
לפרטים נוספים והזמנות: נא לפנות למייל הבא בלבד - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נראה לי, שכן. אני לא בטוח.נכתב ע"י שרה רבקה;1204401:ואם קניתי cs4 זה עדיין יקרא בגדר שידרוג? (לקנות את ה- CC?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים