כללי אדובי CS6 מפסיקה להימכר בכ"ה אייר (25.5) הקרוב

• הוסף לסימניות
ומי שלא רוצה להיכלא עם הענן (קריאטיב קלוד),
מוזמן לפנות אליי באישי - אולי נארגן קניה מרוכזת.

לא לשכוח שCS6 בת שנתיים אם אינני טועה, ויש לענן יתרונות רבים אחרים.

מי שיש לו רישיון יד שניה - אשמח לשמוע על מנת לשדרג...

• הוסף לסימניות
מה המחיר ?

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות אצלי במחיר 5980 ש"ח לאדובי דיזיין סטנדרט [פ"ש, אילוס, אינד', ברינדג', אקרובט]
עד 5 תשלומים בכ"א.

באישי.

• הוסף לסימניות
האם גרסת CS6 והענן מגיעים בעברית מלאה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא אמרתם כבר שהיא הפסיקה להמיכר?

נ.ב- אין הנחות לחברי פרוג:)

• הוסף לסימניות
היא תומכת עברית? כשאני מעוניינת לכתוב טקסט בעברית - זה נכתב בצורה הנכונה?

• הוסף לסימניות
כן, העברית נכתב בצורה נכונה.

• הוסף לסימניות
לסטודנטים יש מחיר הרבה יותר זול. אני לא יודעת אם הוא עדיין מוכר את החבילות האלה אבל אני קניתי חבילת פרימיום בסביבות 1400 ש"ח (לא זוכרת במדיוק) אצל יואל פוקס מפל-רון.
ואפשר להשתמש עם התוכנות לעבודה, כל עוד שזה שימוש אישי.

• הוסף לסימניות
לי יש את adobe creativ cloud
תומך עברית מלא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1262431:
לסטודנטים יש מחיר הרבה יותר זול. חבילת פרימיום בסביבות 1400 ש"ח (לא זוכרת במדיוק) אצל יואל פוקס מפל-רון.
ואפשר להשתמש עם התוכנות לעבודה, כל עוד שזה שימוש אישי.

1. צריך תעודה ממוסד אקדמי או אונברסיטאי בלבד [פרוג, לא מספיק]
2. כשתרצי להשתמש בתוכנה לצורך מסחרי, לא תהיה לך יותר אפשרות לשדרג אותו במסגרת הCS כלל. רק לענן.

לדעתי, שווה לשלם עוד כמה שקלים, אבל התוכנות שלך לעד! ללא צורך בתשלום נוסף בעתיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1262468:
1. צריך תעודה ממוסד אקדמי או אונברסיטאי בלבד [פרוג, לא מספיק]
2. כשתרצי להשתמש בתוכנה לצורך מסחרי, לא תהיה לך יותר אפשרות לשדרג אותו במסגרת הCS כלל. רק לענן.

לדעתי, שווה לשלם עוד כמה שקלים, אבל התוכנות שלך לעד! ללא צורך בתשלום נוסף בעתיד.

1. לא יודעת פרוג, אבל סיעור מוחות הספיק בהחלט (זה משהו חדש לאחרונה שהם אישרו את הבתי ספר האלו אפילו שהם לא אקדמיים)
2. מה זה אומר צורך מסחרי? בינתיים כל עוד אני עובדת בעצמי על המחשב זה חוקי ותקין.
מה ז"א ענן?
תמיד ידעתי ששדרוג עולה כסף, לא משנה למי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1262492:
וסתם ככה, זה לא כמה שקלים אלא אלפי שקלים...

נכון מאד, אולם בחישוב לטווח ארוך זה זול בלי השוואה.

את גרה בשכירות או שלקחת משכנתא? כל אחד מסכים שקניה עדיפה על שכירות; כך לענ"ד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1262492:
1. לא יודעת פרוג, אבל סיעור מוחות הספיק בהחלט (זה משהו חדש לאחרונה שהם אישרו את הבתי ספר האלו אפילו שהם לא אקדמיים)
2. מה זה אומר צורך מסחרי? בינתיים כל עוד אני עובדת בעצמי על המחשב זה חוקי ותקין.
מה ז"א ענן?
תמיד ידעתי ששדרוג עולה כסף, לא משנה למי.
1. יש מוסדות בודדים שמוגדרים כאקדמיים, אבל השאר לא!
2. שימוש מסחרי, פרושו: כל שימוש שהוא יוצא מגדר עיצוב ליום הולדת לבת או פוסטר לבית. כל דבר שאת מרוויחה עליו כסף נקרא שימוש מסחרי.
3. הגירסה החדשה של אדובי קריאייטיב קלאוד - שאצלך במחשב מותקן רק אפלקציה של התוכנה, והתוכנה עצמה נמצאת בענן. והתשלום עליו הוא לפי שכירות חודשית או שנתית. בתשלום כל שנה מחדש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1262524:
1. יש מוסדות בודדים שמוגדרים כאקדמיים, אבל השאר לא!
2. שימוש מסחרי, פרושו: כל שימוש שהוא יוצא מגדר עיצוב ליום הולדת לבת או פוסטר לבית. כל דבר שאת מרוויחה עליו כסף נקרא שימוש מסחרי.
3. הגירסה החדשה של אדובי קריאייטיב קלאוד - שאצלך במחשב מותקן רק אפלקציה של התוכנה, והתוכנה עצמה נמצאת בענן. והתשלום עליו הוא לפי שכירות חודשית או שנתית. בתשלום כל שנה מחדש...

1. היום לא חייבים מוסדות אקדמאים. הייתי צריכה להביא אישור מסיעור מוחות ואישרו לי את זה.
2. שאלתי כמה וכמה פעמים אם אני יכולה לעבוד עםזה ואמרו לי שכן. (המון תלמידות קנו ככה את התוכנות בזמן האחרון, אולי הן תדענה גם להגיד אם מותר לעבוד עם זה או לא)
מה אתן אומרות?
3. כמה יעלה שכירות? אדובי CC זה כבר לא קניה רגילה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1262528:
1. היום לא חייבים מוסדות אקדמאים. הייתי צריכה להביא אישור מסיעור מוחות ואישרו לי את זה.
2. שאלתי כמה וכמה פעמים אם אני יכולה לעבוד עםזה ואמרו לי שכן. (המון תלמידות קנו ככה את התוכנות בזמן האחרון, אולי הן תדענה גם להגיד אם מותר לעבוד עם זה או לא)
מה אתן אומרות?
3. כמה יעלה שכירות? אדובי CC זה כבר לא קניה רגילה?

1-2) אני לא יודע מה אמרו לך, סוכן הראשי של אדובי בישראל אמר לי אחרת...
3) שכירות לשנה ראשונה - 3750 ש"ח [המחיר עלה!]

• הוסף לסימניות
ואח"כ אם רוצים לשדרג את התוכנה לגירסה מתקדמת יותר?

• הוסף לסימניות
איך קונים מרוכז?כל אחד מקבל רשיון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה