אדום אדום ולא אבטיח

• פותח הנושא meni
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• IMG_37570.jpg
    KB 245.4 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
צבע מרהיב, אבל חסר סיפור בתמונה.

הייתי מציע ברשותך קרופ כזה:

והכותרת - 'אאוטסיידר'

קבצים מצורפים

• IMG_37570.jpg
    KB 84.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הורדת את המחיר מה זה שווה :)

• הוסף לסימניות
אני מבין למה מאיר הציע את הקרופ שלו, אבל אז בכלל אין סיפור, זה כמו איזה אבסטרקט של עגבניות שרי עם צבע יפה.

התמונה המקורית בעלת יותר תוכן אבל חסר בה משהו. אולי תעלה את הגירסא המקורית (לפני הקרופ שלך)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;583571:
אני מבין למה מאיר הציע את הקרופ שלו, אבל אז בכלל אין סיפור, זה כמו איזה אבסטרקט של עגבניות שרי עם צבע יפה.
QUOTE]

הסיפור מבחינתי הוא הירוק הבודד נגד כל האדומים..

• הוסף לסימניות
אבל המשורר לא התכוון לזה, הירוק לא מספיק מודגש והוא מוסתר יותר מידי מהפלסטיק.

לעומת זאת צילום של דוכני השוק זה דבר מקסים אם כי בנאלי משהו אם אין איזה חידוש.

• הוסף לסימניות
נחמד מאד.
הייתי זז קצת ימינה לפני הצילום.

• הוסף לסימניות
בס"ד

למה לא לנסות לכלול את המוכר בפריים? אולי עם הלקוח? אורז את הסחורה. לקוח משלם וכ"ו.

ככה זה סתם. חבל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה