אדום במטבח

• הוסף לסימניות
בד"כ הקאפות בסטודיו שלי משמשות כרפלקטורים ומצבן בהתאם, משופשפות ופגומות :(
הפעם רציתי לצלם על רקע לבן עם צללים עדינים ולא עם השתקפות אחרי חיפושים רבים ברחבי הסטודיו (שלא תשאלו איזה בלאגן יש שם, כל היום אני קונה עוד בריסטולים ודפים לרקעים, אני מרגישה בחדר מלאכה ולא בסטודיו לצילום :rolleyes:) מצאתי קאפה אחת חלקה ונקיה, בינגו, יש לי רקע. :cool:

24-70mm | F10
תאורה: עיקרית סופטבוקס ענק מלמעלה/צד , תאורה נוספת למילוי עדין.

• הוסף לסימניות
כמה נקי, מוקפד ויפה

• הוסף לסימניות
מושלם בדיוק!

נקי ויפה!

• הוסף לסימניות
יפה
קצת מעצבן אותי הסדר של הפריטים, אבל אני לא קהל היעד..

• הוסף לסימניות
נקי כמו שאמרו מה שבהחלט עושה טוב לתמונה. ואין ספק שמקבלים התרשמות מלאה ומדויקת מהמוצר שזה בעצם הפרמטר הכי חשוב.
בעניני היופי:
מפריע לי 2 דברים: זוית צילום לא מסתדר לי בעין. הייתי מצלמת מלמעלה או עם יותר עומק. כאן זה לא זה ולא זה
והדבר השני זה שיצרת פריים לא ממש מוצלל ולא צרוב. בשביל מוצלל זה מידי מוצף לי ובשביל צרוב זה לא עד הסוף.

• הוסף לסימניות
תמונה נקיה ומושכת

ויופי של לוגו! תתחדשי:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;n4900203:
נקי כמו שאמרו מה שבהחלט עושה טוב לתמונה. ואין ספק שמקבלים התרשמות מלאה ומדויקת מהמוצר שזה בעצם הפרמטר הכי חשוב.
בעניני היופי:
מפריע לי 2 דברים: זוית צילום לא מסתדר לי בעין. הייתי מצלמת מלמעלה או עם יותר עומק. כאן זה לא זה ולא זה
והדבר השני זה שיצרת פריים לא ממש מוצלל ולא צרוב. בשביל מוצלל זה מידי מוצף לי ובשביל צרוב זה לא עד הסוף.

הזוית כאן מכונת, לא מלמעלה שיוצר תחושה שטוחה ומשעמם כמו צילומים לאיביי ולא מהצד כדי שכן נוכל להתרשם מהמוצרים כמו שהם (היו זוית נמוכות יותר, איבד את כל הקטע)

התמונה צרובה לחלוטין, הוספתי בעריכה קצוות אפורים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה