- הוסף לסימניות
כשאני הולכת לבדוק לוקיישן חדש אני צריכה טסטרים.
ויש לי צמד כזה בבית ...
ויש לי צמד כזה בבית ...
בשתי הראשונות זה באמת מרגיש כמו טסט
באחרונות יש משהו שמתפתח, וזה גם הקסם של צילום
ולכן אני חושב שאפשר להביא את הסט הזה ללקוחות כדי להדגים להם איך מתפתח סט של צילום.
בהתחלה יש איזו שהיא סגירות, גם מצד המצלם, גם מצד המצולמים, ולאט לאט זה מתפתח לכימיה מלאה.
רואים את זה דרך אגב בסטים של זריחה - שמגיעים על הדקה, והילד בקושי התעורר, וכולם ביחד מנסים לתפוס את הכמה דקות האלה שהשמש עדיין לא מכה, והאור טוב, ומצלמים מאוד טכני.
והצילום הטכני הזה מחלחל גם לעינים של הצופה, אין כימיה.
וכאן בתמונות האחרונות, שצולמו בנינוחות, עוברת תחושה נעימה וכנה של חיבור בין הצלמת לבין הילד.
מי אמר לך שזה באמת הסדר בהן צולמו התמונות?בשתי הראשונות זה באמת מרגיש כמו טסט
ולכן אני חושב שאפשר להביא את הסט הזה ללקוחות כדי להדגים להם איך מתפתח סט של צילום.
בהתחלה יש איזו שהיא סגירות, גם מצד המצלם, גם מצד המצולמים, ולאט לאט זה מתפתח לכימיה מלאה.
רואים את זה דרך אגב בסטים של זריחה - שמגיעים על הדקה, והילד בקושי התעורר, וכולם ביחד מנסים לתפוס את הכמה דקות האלה שהשמש עדיין לא מכה, והאור טוב, ומצלמים מאוד טכני.
וכאן בתמונות האחרונות, שצולמו בנינוחות, עוברת תחושה נעימה וכנה של חיבור בין הצלמת לבין הילד
הייתה לי תחושה כזאת, גם בגלל האורמי אמר לך שזה באמת הסדר בהן צולמו התמונות?
אולי ההפך?
לא תמיד מעלים תמונות לפי הסדר שצולמו..........
בשתי הראשונות זה באמת מרגיש כמו טסט
וכאן בתמונות האחרונות, שצולמו בנינוחות, עוברת תחושה נעימה וכנה של חיבור בין הצלמת לבין הילד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים