• הוסף לסימניות
יפה!! נראה טוב!
לעניות דעתי הייתי מסובבת את הצלחת שהשניצל/ עוף או מה שזה יהיה הכי קרוב אלי
(שזה עיקר המנה, לא?)
והרקע הלבן מאמינה שזה מה שרציתם

• הוסף לסימניות
הפרגית (?)
נראית מהמם.
גם הצבעים מדויקים ויפהפיים.
רק נראה לי שלא היה עדיף לשים אשכול שלם של עגבניות שרי, יש בזה משהו שנראה כאילו לקחו אותו מהמקרר והניחו אותו כך בלי טיפת טיפוח. נראה לי היה עדיף 3 שרי שטופות ודי.
גם הכוסברה משהו בה נראה ירוק פחות טרי.
בכל מקרה תמונה יפהפיה ובהחלט מגרה את חוש הטעם.

• הוסף לסימניות
האמת שממך לא ציפיתי לראות צילומי מזון, או שאולי צילמת את זה בפנורמה?

• הוסף לסימניות
צילום יפה
הסטיילינג של מנה בחתונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1374087:
הסטיילינג של מנה בחתונה

באמת?
לא ראיתי בחתונות שאוכלים עם צלחת ועליה פרח ורוד...:/
לי זה נראה כמו צלחת לארוחה חלבית ששמו עליה סטייק- האמת בעיניי זה שילוב לא מתאים.

השאלה אם הצלם היה עשה גם תסטיילינג, או שהוא רק צילם- וזה לא ממש קשור אליו.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם

תגובות....

EG - הרקע לבן בכוונה - דרישת הלקוח

רחלים - אפשר להגיב בשחור על כל הטקסט, זה בסדר ואפילו עדיף.
לקחתי לתשומת ליבי, הדרישה שלי לפני צילום כזה היא ירקות טריים ואוכל טרי
לא חושב שהשף ניסה לחפף פה.

שרי
יש לי מספר לקוחות מהעבר להם אני עוד מצלם סטודיו

קקטוס - זה אכן קייטרינג שמתעסק באירועים בלבד (ולא מהיקרים בשוק)

צברית -
הצלחת בשרית למהדרין :)
אלו הכלים של הקייטרינג הזה
הצלם לא עשה כאן את הסטיילינג, יש שף שאחראי על כל מנה ומנה שמצולמת.

• הוסף לסימניות
הצילום מאד יפה. הצלחת בכוונה מתמזגת עם הרקע?
הסטיילינג פחות... כאמור, הסטייק נראה משובח אבל אשכול עגבניות? הוא באמת מגיש מנה כזו באירוע?
מה גם שהירקות שנלווים למנה עושים לה מראה צמחוני. בד"כ מצרפים איזו פשטידה או תפו"א אפויים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה