התייעצות אדם לא כ"כ בסדר שמתחפש לשדכן מטריד בטלפונים ולא עולים על זהותו חייבת לשתף!!!

• הוסף לסימניות
לשנות מספר זהב? לא יודעת אולי????
אולי יותר פשוט לתת את הטלפון לבעלך לתקופה, אני עשיתי וזה עבד, רק מה שבעלי לא ידע עד אז כמה טלפונים אני מקבלת ביום... אבל עברנו את זה.

• הוסף לסימניות
הפער בין הארגונים, הוא כמה שנים, לא הרבה מעבר..
מה פתאום, יש ארגונים הרבה יותר ותיקים מנשות הכותל. (לשם הדוגמא שלא קשורה לכאן, 'הדסה' זה ארגון נשים בן יותר ממאה שנה).
ממש לא קשור לעשות מזה השוואה.

• הוסף לסימניות
קול בס גברי מחוספס:
"מוניות!"
(במלעיל)
קול צפצפני:
"שלום, נתנה לי את הטלפון שלך השדכנית שושנה"
קול בס גברי מחוספס:
"גבר! שושנה שמושנה! אני מוניות. ביי"

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשעושים עקוב אחרי לתחנת משטרה, הבחור לא יודע שזה עקוב אחרי, ובפעם הראשונה שיעשה שטויות - יתפס.
צודק. אבל מה עם כל המתקשרים התמימים שלא ידעו לא להתקשר בזמן ההפניה?

• הוסף לסימניות
למרכז הקווים יש שירות [בתשלום] שגם אם חסוי מתקשר אליך אתה רואה את המספר שלו ,לי אישית זה עזר לא פעם ולא פעמיים למשועממים כאלה ואחרים שפשוט חזרתי אליהם והם היו בשוק שעליתי על המספר שלהם ושהם נחשפו ומאז שששששששששששששששששקט
כ"ש אם מוסיפים איום [או מממשים את האיום ] של פני'ה למשטרה
אבל עם השירות הנ"ל אפשר להיות יצירתיים שמישהו אחר יתקשר וידובב אותו לפגישה בכל מיני צורות ויעלה על עיקבותיו

• הוסף לסימניות
למרכז הקווים יש שירות [בתשלום] שגם אם חסוי מתקשר אליך אתה רואה את המספר שלו ,לי אישית זה עזר לא פעם ולא פעמיים למשועממים כאלה ואחרים שפשוט חזרתי אליהם והם היו בשוק שעליתי על המספר שלהם ושהם נחשפו ומאז שששששששששששששששששקט
אבל עם השירות הנ"ל אפשר להיות יצירתיים שמישהו אחר יתקשר וידובב אותו לפגישה בכל מיני צורות ויעלה על עיקבותיו
אם הוא מתקשר מטוקמן - הוא יכול להתקשר גם כשהמס' גלוי...

• הוסף לסימניות
מה זה מרכז הקוים?

• הוסף לסימניות
אולי יותר פשוט לתת את הטלפון לבעלך לתקופה, אני עשיתי וזה עבד, רק מה שבעלי לא ידע עד אז כמה טלפונים אני מקבלת ביום... אבל עברנו את זה.
לא צריכה לתת לו לתקופה.
פשוט מרימה את הטלפון, שומעת את הקול שלו, נותנת לבעלה, שיסיים את השיחה כמו שצריך....
ברוב המקרים זה עוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה