- הוסף לסימניות
t0533180167אין לכתוב כתובת מיילאני יכולה לעזור לך במייל עם פרטים מדוייקים.
תני לי מייל ואחזור אליך.
t0533180167אין לכתוב כתובת מיילאני יכולה לעזור לך במייל עם פרטים מדוייקים.
תני לי מייל ואחזור אליך.
רלוונטי עדיין? magnumatprog בגימיילאני יכולה לעזור לך במייל עם פרטים מדוייקים.
תני לי מייל ואחזור אליך.
למה לשלם אם היא מופצת בחינם?איך משיגים את המצגת בתשלום? בבית שמש
היא מופצת חינם מטעם הבעלים??למה לשלם אם היא מופצת בחינם?
מי הבעלים?היא מופצת חינם מטעם הבעלים??
תקראו באשכול הזה, שזה הופץ בגזילה שלא על דעת הבעלים ויש לשלם על זה.למה לשלם אם היא מופצת בחינם?
צודק, לא קראתי הודעות קודמות.תקראו באשכול הזה, שזה הופץ בגזילה שלא על דעת הבעלים ויש לשלם על זה.
ואם לא באים לאמריקה בשביל לתפור כפתורים, אני לא רוצה לחזור לעולם בשביל לשלם על מצגת על כפתורים....
זה לא נחשב זוטו של ים?תקראו באשכול הזה, שזה הופץ בגזילה שלא על דעת הבעלים ויש לשלם על זה.
ואם לא באים לאמריקה בשביל לתפור כפתורים, אני לא רוצה לחזור לעולם בשביל לשלם על מצגת על כפתורים....
רק בשביל הידיעהמה המקור של שמואל גרינימן?
נראה לי שהוא המציא את הסיפור, כי חפשתי ולא מצאתי שום מקור מוקדם יותר לסיפור הזה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //