התייעצות אדם ללא השכלה כמה יכול להרוויח

• הוסף לסימניות
עבודה 8 שעות ממוצעת ומעלה כמה אנשים מרווחים נטו?
אני מתכוון לעבודות כמו משרד, תמיכה טכנית, עבודה מול מחשב לא תכנות וכזה..
יש לי חלום לפחות 7500 כמה זה מצוי?

• הוסף לסימניות
רמי לוי בלי השכלה, מרוויח די יפה לדעתי
רק לא להיצמד לשטאנץ המוכר, והשמים הם הגבול

• הוסף לסימניות
חנות עם בונוסים אפשרי להגיע גם ליותר מזה ב-8 שעות

• הוסף לסימניות
בבדיקות תוכנה שזה כמעט אפס לימודים אפשר להגיע בקלות ל15000 עם קצת ניסיון

• הוסף לסימניות
יש עבודות שאפשר לקבל הכשרה על חשבון החברה כשהשכר ההתחלתי הוא 7500 לדוגמא סוכנויות ביטוח בעיקר הגדולות שפותחות הכשרות ואח"כ אפשר ללכת לסוכנויות קטנות יותר (אחרי שיש ניסיון) והשכר גבוה יותר

• הוסף לסימניות
יש עבודות שאפשר לקבל הכשרה על חשבון החברה כשהשכר ההתחלתי הוא 7500 לדוגמא סוכנויות ביטוח בעיקר הגדולות שפותחות הכשרות ואח"כ אפשר ללכת לסוכנויות קטנות יותר (אחרי שיש ניסיון) והשכר גבוה יותר
מה שה אומר להיות סוכן ביטוח בדיוק?

• הוסף לסימניות
אפשר דוגמאות עם טשטוש פרטים?
מה שאני מכירה זה תחום מאוד ספציפי ואין לי אפשרות לטשטש, אבל אם ניקח משם דוגמא אז עובד טוב ומסור שמגדיל ראש יכול להגיע בסוף לעבודה של 5 שעות ביום עם הכנסה של 15-20 אלף בחודש.

• הוסף לסימניות
מה שאני מכירה זה תחום מאוד ספציפי ואין לי אפשרות לטשטש, אבל אם ניקח משם דוגמא אז עובד טוב ומסור שמגדיל ראש יכול להגיע בסוף לעבודה של 5 שעות ביום עם הכנסה של 15-20 אלף בחודש.
טוב זה נראה לי לא ממש מצוי..

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו למעלה - כעצמאי אין גבול.
בתחומים שכתבת - השכר שציינת הוא סה"כ פחות מ45 לשעה, בלי בעיה מגיעים לזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה