בריאות אדם שחולה בכל מה שרק אפשר- יכול לעבור השתלה?

• הוסף לסימניות
יש משפט ששמעתי פעם והוא כ"כ נכון.
אנשים שומעים את "המחלה" נחרדים.
שומעים "מחלת כליות" אומרים- הא רק זה.
ולא מבינים שלמחלה יש תרופה, ויוצאים מזה באחוז גבוהה מהמקרים. כליות זה לכל החיים. גם אם עוברים השתלה.... וחוץ מזה שאם אי אפשר לעבור השתלה פשוט אין! פתרון אחר!

• הוסף לסימניות
הם די הרימו ידיים לצערי. אין להם מה לעשות חוץ מלכבות שריפות עד לפעם הבאה.
פנה לרפואה טבעית. קצת עזר, קצת פחות חלש.
ארגונים שמתמחים- היה ארגון אחד שהצליח להועיל בשמהו- זה הארגון ששלח אותו להוא מארה"ב עם הדיאטה. אבל כרגע הכל תקוע.
רפואה שלמה!
אני גם לא רופאה,
אבל יש קצת ניסיון ממכרים..
לגבי דחיה של השתל- זה קשור להתאמה , וזה נורמלי שגוף דוחה איבר זר שמושתל, כמה שידוע לי זה לא קשור למחלות רקע.
השתלת כליה היא בדרך כלל לא לכל החיים, בסביבות 10 שנים עוברים שוב, כמה שידוע לי.
לפי מחלות הרקע שמנית - הגיוני בהחלט שעם דיאטה אפשר לאזן לחץ דם, סכרת, ואפילו לב. שווה לנסות קודם כל את הדיאטה , אח"כ בע"ה תבוא הישועה.
להפיח תקווה ושמחה זה מאד קריטי וחשוב. גוף ונפש הם יחד.

• הוסף לסימניות
לגבי דחיה של השתל- זה קשור להתאמה , וזה נורמלי שגוף דוחה איבר זר שמושתל, כמה שידוע לי זה לא קשור למחלות רקע.
השתלת כליה היא בדרך כלל לא לכל החיים, בסביבות 10 שנים עוברים שוב, כמה שידוע לי.
זה נכון, ואצלו זה לא נקלט בכלל.
הבעיה היא שאחרי השתלה אחת הגוף מפתח נוגדנים. וזה כן קשור לקוצבים ושו"ת.

• הוסף לסימניות
כאחד שמכיר אותו
אז אחרי כל המחלות שלו שהוזכרו פה
רואים בן אדם עם שמחת חיים עצומה!!! והודיה להקב"ה על כל רגע
וזה לא מובן איך אדם שמכיל כ"כ הרבה מחלות נשאר עם כזו שמחת חיים ואופטימיות
אותי זה ממש חיזק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה