כללי 'אדמה' של פונטביט

• הוסף לסימניות
1.
לאיזה סגנון עימוד הוא מתאים?
מעמדים איתו גם ספרי קודש? (או רק דברים נטרליים יותר, כמו מגזינים, טקסט רץ בפליירים, או ספרי חול)

2.
כמה פונטים הייתם בוחרים לעימוד ספר / כל טקסט רץ ארוך, כשאין לכם עדיין מושג במה תעבדו יותר?

3.
וכן אשמח אם תוכלו לומר לי האם יש פונטים ברשימה הבאה שדומים האחד לשני בסגנון, במטרה, או בקהל היעד, (עדיף מנסיון שלכם, ולא באוויר) ואם כן - אז אילו מהם? :

אדמה, אות קטיפה, גפן, גאולה, כריזמה, לוטוס, פרנקריהל / פרנקריהל בלט, שפע.

יואו בחירת פונטים - זה חתיכת משרה... :)

• הוסף לסימניות
אדמה ושפע דומים.
אך כדאי לקחת את שניהם. הם ממש לא זהים.

• הוסף לסימניות
מתאים לטקסט רץ,
גם חדשני, וגם שמרני...

• הוסף לסימניות
מאוד חשוב לי, אשמח אם תוכלו לענות!

כמה פונטים הייתם בוחרים (כולל כל המשקלים) - מאותיות ספר, כשאין לכם מושג אם תעבדו יותר בעימוד או בעיצוב??

והאם משתמשים הרבה באותיות ספר גם למטרות אחרות (לא לעימוד) ? ואם כן - אפשר לפרט?

תודה רבה רבה!!
ותזכו למצוות!
:)

• הוסף לסימניות
קודם כל תדעי, שלטקסט רץ בכללי, אין על "גפן"! הוא הכי קריא.
אני הייתי ממליץ לקחת כמה סריות בסיסיות של טקסט רץ לעימוד קודש וחול.

וסתם המלצה טובה: יותר מאשר את בוחרת הרבה פונטים, תבחרי משקלים, זה מאאאאד עוזר אחר כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;914438:
קודם כל תדעי, שלטקסט רץ בכללי, אין על "גפן"! הוא הכי קריא.
אני הייתי ממליץ לקחת כמה סריות בסיסיות של טקסט רץ לעימוד קודש וחול.

וסתם המלצה טובה: יותר מאשר את בוחרת הרבה פונטים, תבחרי משקלים, זה מאאאאד עוזר אחר כך.
גם אני רציתי לבחור גפן אבל אין אפשרות באתר למרות שהוא מופיע בספר שלהם,
מה זה יכול להיות?:confused:

• הוסף לסימניות
כדאי פשוט להתקשר אליהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yafi10;915193:
גם אני רציתי לבחור גפן אבל אין אפשרות באתר למרות שהוא מופיע בספר שלהם,
מה זה יכול להיות?:confused:

זה כבר מופיע בשם "פרויקט גפן", אם אני לא טועה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה