- הוסף לסימניות
במעלות יש אפשרות ללימוד אדריכלות בלי הוראה?בנות אלישבע- בוודאות יש אדריכלות (ראיתי בטפסים)
מעלות
החדש
הישן- כמעט הכי בטוחה
(שמעתי שהחדש בביתר פותח השנה אדריכלות)
במעלות יש אפשרות ללימוד אדריכלות בלי הוראה?בנות אלישבע- בוודאות יש אדריכלות (ראיתי בטפסים)
מעלות
החדש
הישן- כמעט הכי בטוחה
(שמעתי שהחדש בביתר פותח השנה אדריכלות)
אני אברר לך אצל חברות שליבמעלות יש אפשרות ללימוד אדריכלות בלי הוראה?
ברור, אבל אם את לא מכירה מקרוב אל תגידי שיש קיצורי דרך.סתם לכל אלו שחושבות שאפשר לעשות קיצורי דרך
שנה ג' חוץ מהפרויקט גמר יש עוד המון קורסים להשלים: מערכות קורסים של הגשת היתרים תיקי מידע וטבעות וכו וכו
לא חסר מה ללמוד בכלל
משום מה חוץ מהפרויקט גמר אני מוצאת את עצמי לפחות פעמיים בשבוע בסמינר לומדת כתלמידה מן המניין
אז סתם קחו את זה בחשבון!
אני מכירה את זה מקרוב ממשברור, אבל אם את לא מכירה מקרוב אל תגידי שיש קיצורי דרך.
אני מכירה את המקצוע... למדתי אותו בעצמי כולל שנה ג' ולא זקוקה להסברים על המעלות של הקורסים.אני מכירה את זה מקרוב ממש
ואומרת לך שבכל הסמינרים שיש שנה ג' זה שנה ג' יחסית מלאה עם המון קורסים
אני בעד אני חושבת שאני רוכשת יותר ידע מקצועי
אבל חשוב שידעו המקצוע הזה לא קליל הוא דורש ולא ההוראה בשנה ג' או לא זה מה שיעשה את זה יותר קל ופשוט
מניסיון של הוראה גם.........
נשמע מאוד מוזר שהורידו את שנה ג' לגמרי.אני מכירה את המקצוע... למדתי אותו בעצמי כולל שנה ג' ולא זקוקה להסברים על המעלות של הקורסים.
אם בחדש הורידו שנה ג' כנראה הכניסו את הקורסים לשנה א' וב'... ממילא יש מכסת שעות למלא.
לא יודעת את כל הפרטים.נשמע מאוד מוזר שהורידו את שנה ג' לגמרי.
מה עם הפרויקט גמר?
מה עם כל התוספות שמוסיפים בשנה ג'?
קשה לומר שדוחפים את זה בשנה א' וב' , כי אם ככה בנות לא היו הולכות למסלול הזה אם יש כזה עומס פסיכי של לימודים - כמות לא קובנציונאלית של שעות לימוד!!!
ככל הנראה טעות בהבנת הפרטים..לא יודעת את כל הפרטים.
זה מה שאמרה לי המנהלת שלהם
אני פוגשת אותה השבועככל הנראה טעות בהבנת הפרטים..
בבנות אלישבע התעודה מטעם משרד החינוך ובחדש התעודה מטעם מה"ט,כמו שבבנות אלישבע זה אפשרי גם בחדש זה אפשרי... בבנות אלישבע זה ככה כבר לפני כמה שנים
כמו שבבנות אלישבע זה אפשרי גם בחדש זה אפשרי... בבנות אלישבע זה ככה כבר לפני כמה שנים.
בבנות אלישבע החומר הלימודי הוא הרבה פחות מסמינרים שיש בהם את התוכנית של מה"טבבנות אלישבע התעודה מטעם משרד החינוך ובחדש התעודה מטעם מה"ט,
לכן גם תכנית הלימודים שונה.
לא הייתי אומרת הרבה פחות, אלא פשוט יותר מתומצת ויותר אינטנסיבי.בבנות אלישבע החומר הלימודי הוא הרבה פחות מסמינרים שיש בהם את התוכנית של מה"ט
אני גם חושבת ככהלא הייתי אומרת הרבה פחות, אלא פשוט יותר מתומצת ויותר אינטנסיבי.
לדעתי שווה לסיים אחרי שנתיים ולא להיתקע עם הפרויקט גמר בשנה ג'.
ועדיין, אם במכללה אפשר ללמוד תכנית של מה"ט ב-3 שנים מרווחות, נשמע אפשרי להכניס את זה בשנתיים צפופות.בבנות אלישבע התעודה מטעם משרד החינוך ובחדש התעודה מטעם מה"ט,
לכן גם תכנית הלימודים שונה.
מכלולרציתי לשאול היכן ניתן ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים בסמינרים אך בלי הוראה.
המכלול זה מתכונת של סמינר?מכלול
מקום שמור מאוד, רובן חסידיות אבל יש גם לא.המכלול זה מתכונת של סמינר?
מקום שמור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים