מידע שימושי אדריכלות ועיצוב פנים

• הוסף לסימניות
סתם לכל אלו שחושבות שאפשר לעשות קיצורי דרך
שנה ג' חוץ מהפרויקט גמר יש עוד המון קורסים להשלים: מערכות קורסים של הגשת היתרים תיקי מידע וטבעות וכו וכו
לא חסר מה ללמוד בכלל
משום מה חוץ מהפרויקט גמר אני מוצאת את עצמי לפחות פעמיים בשבוע בסמינר לומדת כתלמידה מן המניין
אז סתם קחו את זה בחשבון!

• הוסף לסימניות
סתם לכל אלו שחושבות שאפשר לעשות קיצורי דרך
שנה ג' חוץ מהפרויקט גמר יש עוד המון קורסים להשלים: מערכות קורסים של הגשת היתרים תיקי מידע וטבעות וכו וכו
לא חסר מה ללמוד בכלל
משום מה חוץ מהפרויקט גמר אני מוצאת את עצמי לפחות פעמיים בשבוע בסמינר לומדת כתלמידה מן המניין
אז סתם קחו את זה בחשבון!
ברור, אבל אם את לא מכירה מקרוב אל תגידי שיש קיצורי דרך.

• הוסף לסימניות
בבנות אלישבע כשאני למדתי שם לפני 4-5 שנים כל הבנות (גם מי שלא היתה במגמה בתיכון) הגישו פרויקט גמר בסוף שנה ב וסיימו את הלימודים.
עמוס אבל לדעתי שווה.
כדאי לבדוק מה קורה היום.

• הוסף לסימניות
ברור, אבל אם את לא מכירה מקרוב אל תגידי שיש קיצורי דרך.
אני מכירה את זה מקרוב ממש
ואומרת לך שבכל הסמינרים שיש שנה ג' זה שנה ג' יחסית מלאה עם המון קורסים
אני בעד אני חושבת שאני רוכשת יותר ידע מקצועי
אבל חשוב שידעו המקצוע הזה לא קליל הוא דורש ולא ההוראה בשנה ג' או לא זה מה שיעשה את זה יותר קל ופשוט
מניסיון של הוראה גם.........

• הוסף לסימניות
אני מכירה את זה מקרוב ממש
ואומרת לך שבכל הסמינרים שיש שנה ג' זה שנה ג' יחסית מלאה עם המון קורסים
אני בעד אני חושבת שאני רוכשת יותר ידע מקצועי
אבל חשוב שידעו המקצוע הזה לא קליל הוא דורש ולא ההוראה בשנה ג' או לא זה מה שיעשה את זה יותר קל ופשוט
מניסיון של הוראה גם.........
אני מכירה את המקצוע... למדתי אותו בעצמי כולל שנה ג' ולא זקוקה להסברים על המעלות של הקורסים.
אם בחדש הורידו שנה ג' כנראה הכניסו את הקורסים לשנה א' וב'... ממילא יש מכסת שעות למלא.

• הוסף לסימניות
אני מכירה את המקצוע... למדתי אותו בעצמי כולל שנה ג' ולא זקוקה להסברים על המעלות של הקורסים.
אם בחדש הורידו שנה ג' כנראה הכניסו את הקורסים לשנה א' וב'... ממילא יש מכסת שעות למלא.
נשמע מאוד מוזר שהורידו את שנה ג' לגמרי.
מה עם הפרויקט גמר?
מה עם כל התוספות שמוסיפים בשנה ג'?
קשה לומר שדוחפים את זה בשנה א' וב' , כי אם ככה בנות לא היו הולכות למסלול הזה אם יש כזה עומס פסיכי של לימודים - כמות לא קובנציונאלית של שעות לימוד!!!

• הוסף לסימניות
נשמע מאוד מוזר שהורידו את שנה ג' לגמרי.
מה עם הפרויקט גמר?
מה עם כל התוספות שמוסיפים בשנה ג'?
קשה לומר שדוחפים את זה בשנה א' וב' , כי אם ככה בנות לא היו הולכות למסלול הזה אם יש כזה עומס פסיכי של לימודים - כמות לא קובנציונאלית של שעות לימוד!!!
לא יודעת את כל הפרטים.
זה מה שאמרה לי המנהלת שלהם

• הוסף לסימניות
כמו שבבנות אלישבע זה אפשרי גם בחדש זה אפשרי... בבנות אלישבע זה ככה כבר לפני כמה שנים.
פרויקט גמר בחצי השני של שנה ב אני חושבת.
ואגב, זה לא כ"כ הזוי. אני למדתי אדריכלות במכללה חרדית, 3 שנים אבל 4 ימים בשבוע 4 שעות כל פעם.
הן לומדות 6 ימים בשבוע כשבחלקם הרבה יותר מ4 שעות מסלול. מבחינת מטלות זה כנראה כן עמוס מאוד.

• הוסף לסימניות
כמו שבבנות אלישבע זה אפשרי גם בחדש זה אפשרי... בבנות אלישבע זה ככה כבר לפני כמה שנים
בבנות אלישבע התעודה מטעם משרד החינוך ובחדש התעודה מטעם מה"ט,
לכן גם תכנית הלימודים שונה.

• הוסף לסימניות
כמו שבבנות אלישבע זה אפשרי גם בחדש זה אפשרי... בבנות אלישבע זה ככה כבר לפני כמה שנים.
בבנות אלישבע החומר הלימודי הוא הרבה פחות מסמינרים שיש בהם את התוכנית של מה"ט

• הוסף לסימניות
בבנות אלישבע החומר הלימודי הוא הרבה פחות מסמינרים שיש בהם את התוכנית של מה"ט
לא הייתי אומרת הרבה פחות, אלא פשוט יותר מתומצת ויותר אינטנסיבי.
לדעתי שווה לסיים אחרי שנתיים ולא להיתקע עם הפרויקט גמר בשנה ג'.

• הוסף לסימניות
ועדיין, אם במכללה אפשר ללמוד תכנית של מה"ט ב-3 שנים מרווחות, נשמע אפשרי להכניס את זה בשנתיים צפופות.

• הוסף לסימניות
המכלול זה מתכונת של סמינר?
מקום שמור?
מקום שמור מאוד, רובן חסידיות אבל יש גם לא.
זה לא ממש מתכונת של סמינר. בשנה א' לומדים לימודי קודש פעם בשבוע. (ברמה גבוהה מאוד, המרצים הטובים ביותר)
בשנים ב' וג' יש כנסים לפני כל חג/סתם באמצע השנה.
הלימודים במרכז החרדי, אבל בכתה נפרדת רק לבנות מכלול, הם דואגים ומלווים לאורך כל שנות הלימודים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....