בבני ברק:רציתי לשאול היכן ניתן ללמוד אדריכלות ועיצוב פנים בסמינרים אך בלי הוראה.
מ'זה הורידו שנה ג?בחדש הורידו את שנה ג'
אולי מפצה על הוראה
אני הבנתי שיש אופציה להגיש בשנה ב'מ'זה הורידו שנה ג?
הן התחילו פרויקט בשנה ב' אבל נשאר עוד מספיק לשנה ג'![]()
לא שמעתי כזה דבר.אני הבנתי שיש אופציה להגיש בשנה ב'
זה לא נכון?
שמעתי מהמנהלת. לא מתלמידות.ל
לא שמעתי כזה דבר.
לא חושבת שאני טועה, רק אם זה קריטי לך עדיף שתשאלי מישהי מהקבוצה.
ממה שאני שמעתי ממישהי שעכשיו סיימה שעשו חלק יפה מהפרויקט, אבל יש עוד חלק לא קטן לפניהם.
במה"ט ההגשה של פרויקט הגמר בשנה ג' בנפרדאני הבנתי שיש אופציה להגיש בשנה ב'
זה לא נכון?
לי המנהלת של החדש אמרה משהו אחר. ספיציפי לסמינר החדש וחדש משנה שעברה- (כנראה יחול על השנתון שהתחיל י"ד השנה.)במה"ט ההגשה של פרויקט הגמר בשנה ג' בנפרד
ובמשה"ח הלימודים הם שנתיים ומגישים את הפרויקט גמר בשנה ב' תוך כדי הלימודים, אבל מי שלא למדה במגמת אדריכלות בתיכון צריכה להשלים כמה קורסים ופרויקט של כיתה י"ב
@אפרת פולי באיזה אזור בארץ את מחפשת?
ירושלים/בית שמשבמה"ט ההגשה של פרויקט הגמר בשנה ג' בנפרד
ובמשה"ח הלימודים הם שנתיים ומגישים את הפרויקט גמר בשנה ב' תוך כדי הלימודים, אבל מי שלא למדה במגמת אדריכלות בתיכון צריכה להשלים כמה קורסים ופרויקט של כיתה י"ב
@אפרת פולי באיזה אזור בארץ את מחפשת?
כבר כתבו כאן שמות של סמינרים..ירושלים/בית שמש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים