ריקי בונצל מוציאה גם היתרי בניה. אלופה!ריקי בונצל היא מעצבת פנים - לפי הידוע לי לא אדריכלית.
חני וינברגר ורייזי לודמיר מצוינות להיתרים.
מעולהבעיקר מדובר על היתר בניה ותכנון אדריכלי. העיצוב משני.
מכירות מישהי בשם רייזי לודמיר?
מומלץ להתייעץ בנייד 0548559595, מחירים מיוחדים...האם ציפי גולדהבר, מומלצת להוצאת היתר בניה לשתי יחידות על הגג???
מה המספר?הודית פישמן
רמה מטורפת
אנחנו שיפצנו איתה
אם צריך מספר טלפון אשמח לתת
אשמח לקבל מס' טלפון של רייזי לודמיררייזי לודמיר, או בשמה המקצועי 'אראל אדריכלות',
היא הכתובת הטובה ביותר להוצאת היתר.
היא מומחית ביותר, מקצועית ויעילה; וגם מקושרת...
אז אם המטרה היא קבלת היתר בניה, ולא רק הגשה להיתר - זו הכתובת....
תודה.נעמי קב מעולה מעולה באדריכלות והוצאת היתרים
עבדה אצל רייזי לודמיר שנים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בכיףתודה.
אבל אני צריכה את הפרטים של לודמיר
כי הבנתי שהיא מאוד מקושרת בעירייה
יש לי בקשה להיתר חריגה ואני מעוניינת באדריכלית עם קשרים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים