אדריכליות יקרות אנא עזרתכם במיקום קיר - דחוף לי למחר בבוקר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני מתלבטת מאד לגבי מיקום של קיר בחלוקה פנימים
אני בונה יחידה להשכרה ונוספו לי על התכנון 36 ס"מ יותר מהתכנון המקורי
ההתלבטות שלי האם לתת את זה ליחידה או לי
והרי הפירוט:
או שייצא ליחידה להשכרה חדר ילדים בגודל 2.50 על 3.15
לעומת 2.86 על 3.15
וכתוצאה מכך האמבטיה של יחידת ההורים שלי תהיה או 1.89 על 1.60
או 1.89 על 1.96
(כמובן שאני מעדיפה את הנוחות שלי אבל אם הגודל הקטן יותר של האמבטיה מספיקה ומידת חדר הילדים להשכרה דחוקה - השאלה מה יותר חשוב??

תודה רבה מאד
מקווה שהובנתי
אשמח מאד לעזרה (המעצבת שלי בחופש והקבלן מעמיד מחר את הקיר)

• הוסף לסימניות
אתה רציני?
ליחידה אתה רוצה להביא חדר בגודל 7.85 מ"ר?
כשההצעה הנדיבה היא 9 מ"ר??

כמי שגר בחייו בכמה יחידות, ממליץ לך בכל לב לתת לשוכרים עוד כמה ס"מ קלים לנשום אוויר.
אל תשכח שככל שהיחידה אפשרית יותר למגורים, כך נשארים שם שוכרים ליותר זמן, שיקול מכריע ביחידות.
זה בדיוק ההבדל בין יחידות שמתחלפות להם שוכרים כל שנה, לבין כאלה של שנתיים שלוש.

• הוסף לסימניות
תלכי על חצי חצי
לך 18ס"מ וליחידה 18 ס"מ:)
חדר ילדים 3.15X2.68
אמבטיה 1.89X1.78

עכשיו ברצינות אם תכנון האמבטיה שלך מוצלח שימי את זה ביחידה אם מצומצם תרחיבי בכמה שצריך והיתר ביחידה.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המהירות - וואו!!
אני רוצה להבהיר ביחידה להשכרה יש חדר נוסף בגודל 3.56 על 2.68
האם עדיין דחוף להגדיל את החדר?

ושאלה נוספת האם אמבטיה ליחידת הורים בגודל 1.89 על 1.60 זה נח או שזה קצת דחוק?

• הוסף לסימניות
חדר אמבטיה ברוחב 160 הוא מספיק מרווח.
לחדר ילדים זה יהיה יותר משמעותי.
הייתי ממליצה כן לצרף את התוכנית כדי שנתרשם מנתונים נוספים דבר שיכול להשפיע על החלטתך

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבהיר ביחידה להשכרה יש חדר נוסף בגודל 3.56 על 2.68
האם עדיין דחוף להגדיל את החדר?
חדר נוסף ביחידה - הוא מה שהופך יחידה לזוג, ליחידה עם ילדים, שלרוב נשארים שם עד שמתפוצץ, אולי זה מה שיעשה את ההבדל בין יח"ד עם עוד חצי חדר - לבין יחידת 3 חד'.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אני מצרפת תוכנית - מקווה שזה יעזור להחלטה
תוכנית לפרוג.png

• הוסף לסימניות
בגדול אם אין לחדר שימוש נוסף כגון כביסה וכו' וזה רק אמבטיה אז לא יוסיף לך הסנימטרים האלו כל כך כמו לחדר ילדים,
אגב אצלי בבית הרוחב של החדר אמבטיה (לא של יחידת הורים) הוא 180 ס"מ וזה ממש מרווח-160 ליחידת הורים אמור להיות מרווח בהחלט!

• הוסף לסימניות
בגדול אם אין לחדר שימוש נוסף כגון כביסה וכו' וזה רק אמבטיה אז לא יוסיף לך הסנימטרים האלו כל כך כמו לחדר ילדים,
אגב אצלי בבית הרוחב של החדר אמבטיה (לא של יחידת הורים) הוא 180 ס"מ וזה ממש מרווח-160 ליחידת הורים אמור להיות מרווח בהחלט!
תודה ענקית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה