התייעצות אדריכלים שמבינים בעיצוב וחיפוי חוץ, אשמח לדעתכם

• הוסף לסימניות
שלום
אנחנו לקראת סיום בנית שלד
מדובר במבנה פרטי של 5 קומות ( קומת מינוס, קומת חניות 2 קומות ועלית גג )
למרות שיצא קצת רב קומות עדיין יש לנו רצון לייצר אוירה של בניין בוטיק ופרטי יותר( וזה גם הגג רעפים אמור בין היתר לעשות )
אנחנו צריכים לשלב חיפוי אבן ושליכט צבעוני ( נלך על גווני הב'ז )
האדריכלית שהגישה את התוכנית סימנה בחזית איפה חיפוי ואיפה שליכט
העניין שבצד, שגם אותו ממש רואים שם לא שילבה חיפוי בשרטוט וזה נראה לנו מעט אנמי...
מעלה לפה שרטוט של החזית והצד המדובר ( מהצד השני מחובר עם בית דו משפחתי )
מציינת שפתוחים גם לשינוי החזית...
תודה רבה מראש
Screenshot_20241201_202643_Gallery.jpgScreenshot_20241201_203913_Gallery.jpgScreenshot_20241201_202643_Gallery.jpg

קבצים מצורפים

• Screenshot_20241201_202624_Gallery.jpg
    Screenshot_20241201_202624_Gallery.jpg
    KB 205.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ואגב
אם יש כאן משהו שמומחה בדברים האלה
ויש לו רצון להשקיע בזה
נשמח לשלם על שעת יעוץ

• הוסף לסימניות
במקרים כאלו הדמיה ריאליסטית של המבנה תוכל לתת מענה להתלבטות.

• הוסף לסימניות
ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית:)

• הוסף לסימניות
לפי התכנית הנ"ל הייתי מחפה את כל המרפסות באבן ירושלמית שיהיה תואם לחזית המובלטת, וככה כל הכיוונים ידברו באותה שפה והמראה יהיה מוקפד יותר.

• הוסף לסימניות
לפי התכנית הנ"ל הייתי מחפה את כל המרפסות באבן ירושלמית שיהיה תואם לחזית המובלטת, וככה כל הכיוונים ידברו באותה שפה והמראה יהיה מוקפד יותר.
תודה
זה בעיקר מה שבעייתי בעיננו
ואין פה מרפסות...
זה מהצד אבל כן נוכח...Screenshot_20241201_202624_Gallery.jpg

• הוסף לסימניות
תודה
זה בעיקר מה שבעייתי בעיננו
ואין פה מרפסות...
זה מהצד אבל כן נוכח...צפה בקובץ המצורף 1835828
יש מרפסות בצדדים של החזית הזו והם עם נוכחות עדינה שתובלט עם האבן,
אם זה אפשרי הייתי ממשיכה את הקו של המרפסת לכל האורך (המסגרות האדומות) אבל המרפסת התחתונה גבוהה יותר מאיזה שהיא סיבה אז זה לא יראה טוב, השאלה אם הגובה של זה גמיש או לא.
1733089737476.png

1733089801182.png

• הוסף לסימניות
אם זה אפשרי הייתי ממשיכה את הקו של המרפסת לכל האורך (המסגרות האדומות) אבל המרפסת התחתונה גבוהה יותר מאיזה שהיא סיבה אז זה לא יראה טוב, השאלה אם הגובה של זה גמיש או לא.
צפה בקובץ המצורף 1835849
צפה בקובץ המצורף 1835850
תודה , קודם כל השלד כבר ממש בסיומו...
והחגורות בטון זה היה יכול להיות רעיון...רק שהאדריכלית אמרה לנו שהפסיקה לתכנן אותם כיון שזה מהווה מטרד שהופך למשכן ליונים...( מנסיון אישי שלה וכמה וכמה בתים שתכננה ככה )

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1835849
צפה בקובץ המצורף 1835850
שאני חושבת שוב אפשר לעשות חגורה עם חיפוי בלי באמת חגורת בטון...
זה התקבל יפה?

• הוסף לסימניות
שאני חושבת שוב אפשר לעשות חגורה עם חיפוי בלי באמת חגורת בטון...
זה התקבל יפה?
צריך בליטה קטנה שלא תהווה מושבה ליונים אבל כן תושיב טוב את החיפוי, אבל הבעיה זה במרפסת התחתונה שהיא גבוהה ומתנגשת בחלון.
לדעתי גם להשאיר רק את המרפסות מחופות יראה טוב.

אני רק סקרנית למה המרפסת התחתונה גבוהה?

• הוסף לסימניות
צריך בליטה קטנה שלא תהווה מושבה ליונים אבל כן תושיב טוב את החיפוי, אבל הבעיה זה במרפסת התחתונה שהיא גבוהה ומתנגשת בחלון.
לדעתי גם להשאיר רק את המרפסות מחופות יראה טוב.

אני רק סקרנית למה המרפסת התחתונה גבוהה?
תודה רבה!
ואשאל את בעלי😉
אני לא התעמקתי מידי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה