אני השארתי מראש צמוד למקרר מקום למטאטא וכו'המטבח כבר הותקן
הנישה שהושארה היא ברוחב מטר
רק למפרע הבנתי שזו ממש טעות כי המקררים הם או רוחב 90 או 1.20 ולכן תמיד ישאר רווח..
יש לכם עצה מה אפשר לעשות
שהמקרר יתאים כמה שאפשר ולא ישאר רווח
העומק 69 והגובה 1.90
ראיתי משהו חמוד אצל שכנהאני השארתי מראש צמוד למקרר מקום למטאטא וכו'
אפשר לעשות רק דלת קטנה לסגור את החלל
ועוד דבר
המטר שהשאירה זה כנראה שיוכלו להוצייא את המקרר ולא יהיה מדויק מידי
קנט שעשוי ממהאפשר לשים קנט.
גם לי יש רווח ואני אוהבת אותו, שמה בו את המטאטא וכו' אבל זה לא נגלה מידי. זה בצד פנימי.המטבח כבר הותקן
הנישה שהושארה היא ברוחב מטר
רק למפרע הבנתי שזו ממש טעות כי המקררים הם או רוחב 90 או 1.20 ולכן תמיד ישאר רווח..
יש לכם עצה מה אפשר לעשות
שהמקרר יתאים כמה שאפשר ולא ישאר רווח
העומק 69 והגובה 1.90
מהעץ של המטבח, כך היה אצלי עד שקנינו מקרר גדול יותר.קנט שעשוי ממה
כי אמרתי שאני נשארת עם המקרר הנוכחי שהוא 80האדריכלית לא שאלה אתכם איזה מקרר אתם רוצים?
מי יודע מה עוד היא החליטה בלי לשאול אתכם. איך חותמים על תוכנית בלי לדעת כל פרט?
לא הצלחתי להבין..ראיתי משהו חמוד אצל שכנה
גם שם נשאר 10 ס"מ
הם עשו מיזה 2 מגירות קטנטנות לבקבוקים
ומעל המגירות ארון
זה נראה מושלם!
וזה נראה בסדר?מהעץ של המטבח, כך היה אצלי עד שקנינו מקרר גדול יותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים