אדריכלית חבצלת או קרויזר ?

• הוסף לסימניות
אני מתלבטת ביניהן ...
האם יש מישהו שיכול לעזור מניסיון אישי
אודה לכם מאוד !!!

• הוסף לסימניות
מה שטוב לאחד לא בהכרח טוב לשני.
בלי להכיר בטוח ששתיהן טובות.
עכשיו יהיו לך כאן תגובות כגון........ פלונית אלופה ואלמונית פצצה. אני לקחתי את פלמונית והייתה מעולה ואני חיבבתי את זו שהייתה על רמה.
הולכים רואים 2 בתים שכל אחת עיצבה, ומחליטים.....
נ.ב. בית זה לא בן זוג, במקרה שהבחירה לא הייתה מוצלחת אפשר להחליף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n4912923:
מה שטוב לאחד לא בהכרח טוב לשני.
בלי להכיר בטוח ששתיהן טובות.
עכשיו יהיו לך כאן תגובות כגון........ פלונית אלופה ואלמונית פצצה. אני לקחתי את פלמונית והייתה מעולה ואני חיבבתי את זו שהייתה על רמה.
הולכים רואים 2 בתים שכל אחת עיצבה, ומחליטים.....
נ.ב. בית זה לא בן זוג, במקרה שהבחירה לא הייתה מוצלחת אפשר להחליף.

נכון מאוד ..

• הוסף לסימניות
אצלנו הנדי קרויזר נתנה ייעוץ נקודתי מס' פעמים והיינו מרוצים מאד.

• הוסף לסימניות
ראיתי בתים של חבצלת. יש לה טעם עדין מאד, נקי ומעניין.
המחירים שלה עממיים מאד.

• הוסף לסימניות
מכירה את שתיהן,
שתיהן מעולות, בדקי למי מהן את מתחברת, מי מתחברת לראש לך, בפגישה אחת את מגלה את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה