דרוש מידע אדריכלית מודיעין עילית

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
אשמח להמלצות לאדריכלית להוצאת אישורים לבניה מהעירייה. במודיעין עילית.
מחפשת מישהי זריזה, אמינה וזורמת.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אם עדיין רלוונטי, אני בתחום עם הרבה נסיון בעיר.
אשמח לעזור במקצועיות ובמהירות האפשרית.
0527-121-432
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מהיר לא קיים!!!!! גם מי שתבטיחחח לך
זה פרוצדורה ארוכה ומתישה וקחו אורך לוח ונשימה ארוכה לפחות לכ7,8 חודשים במקרה הטוב
מי שעשתה לנו את העבודה ואפשר לומר שהיתה יעילה ודי זריזה קוראים לה חווה בוקוולד

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת תותחית מכירה מישהי
שלחי לי למייל שבחתימה

• הוסף לסימניות
מהיר לא קיים!!!!! גם מי שתבטיחחח לך
זה פרוצדורה ארוכה ומתישה וקחו אורך לוח ונשימה ארוכה לפחות לכ7,8 חודשים במקרה הטוב

נכון זה תהליך שצורך הרבה זמן וסבלנות

אדריכלית מקצועית
היא זאת שתעשה הכל
שיהיה כמה שיותר זריז
וכמה שפחות מטריד ללקוח

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
כרגע מתלבטת בין בוקוולד למנדלוביץ
לכל אחת יש צדדים לכאן ולכאן.
אשמח לשמוע (ניתן גם באישי) . הכי חשוב לי - מהירות - עד כמה שניתן ויעילות
יעזור לי מאוד !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה