שיתוף > תנו לי מחמאה אהבה לפי הכללים : )

• הוסף לסימניות
ועוד כמה...

כמובבבןןןן ב100 מטר שלי;););)

פרוג 1.jpg
;)
פרוג 2.jpg
פרוג 3.jpg
פרוג 4.jpg
פרוג 5.jpg

• הוסף לסימניות
מושלם!
פשוט מושלם!
הראשונה....
הן ממש גדלו הבובות שלך:)

• הוסף לסימניות
ילדות מאלפות!!!
תמונות זורמות
פוסטריות
עיבוד פצצה
אבזור מושלם

איפה כל הבנים?

• הוסף לסימניות
ווואו איזה תמונות!!!!!
אחת האלופות!!!!
פשוט מושלם!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם איזה כיף התגובות שלכן:)

סט מטריף!! והם פשוט בובות!!
מה זה הספסל המהמם הזה?
תודה
עבודת יד ,בנינו אותו - בעלי ואני...
ילדות מאלפות!!!
תמונות זורמות
פוסטריות
עיבוד פצצה
אבזור מושלם

איפה כל הבנים?
מושלם!!
אהבתי.

באמת איפה הבנים??
אפליה?!
איך אתם זוכרות אותם....
לא נקפח אותם זה בסדר הם יעמדו לי על הוריד עד שאני יעשה גם להם;)
וואווו
ואיזה 100 מטר שווים יש לך ליד הבית
אני חייבת לעלות לכם תמונה של השתי מטר האלו שתבינו במה מדובר ....מין חורשונת קטנטנה

• הוסף לסימניות
איזה סט מדהים!
וילדות מהסרטים!
השלישית להגדלה! או אולי האחרונה!!! והראשונה:)

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!!
הבנות והצילום

האווירה בכלל , מיוחדת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה