אהבתי את האשכול ההזוי בפורום עיצוב גרפי

• הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=86474

גם לכם יש מקרים הזויים?
אני תורמת דוגמאות משלי:
-לקוח שקיבל את החומר בלי תשלום "כי זה דחוף והכסף עוד רגע בחשבון שלך". אחרי שבועיים הודיע לי שהוא מביא משכורת לעובדים שלו רק בעשרים לחודש. כעבור חודש מזכירתו מתקשרת אלי שאני אבוא לקבל את הצ'ק הדחוי. הודעתי לה שאני מוותרת על הכסף כדי שאני אזכור תמיד לא להוציא חומר בלי תשלום. :mad:
- צילמתי תינוק לפני ברית בלי אמא שלו (עם אחותו הגדולה בת ה- 6)
-צילמתי ממש לפני שנהייתי אמא :) (כמה שעות)
-צילמתי בהתראה של 20 דקות משפחה שלימה
-לקוח שביקש לצלם בסטודיו שלי עם המצלמה שלו
-תיקנתי בפוטושופ ילד פצוע אנושות בפניו בחינם כי הבטחתי תיקונים קלים
-שמעתי קללות ונאצות הזויות מלקוח שלא הבין למה הוא לא מקבל את כל הדיסק
- וכן- כל זה היה מזמן. הים ב"ה אני מקבלת לקוחות נחמדים וכיפיים :D

• הוסף לסימניות
הי סליחה,
עכשיו אני רואה שזה אשכול ישן שהוקפץ...

• הוסף לסימניות
הדבר ההזוי ביותר, שזה עולה לפני כיפור...

• הוסף לסימניות
איזה הרפתקאות...
אני חושבת לעשות הסבת מקצוע לצלמנות.
כדאי, לא?

• הוסף לסימניות
אם מדברים על דברים כאלו לפני יו"כ...
היו לי 2 לקוחות ששלמו וכשרציתי להחזיר עודף הם לא רצו לקחת והתעקשו שמגיע לי יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;863371:
היו לי 2 לקוחות ששלמו וכשרציתי להחזיר עודף הם לא רצו לקחת והתעקשו שמגיע לי יותר...

כן יירבו... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;863371:
אני לא יודעת כמה את לוקחת,
אבל אם תחליטי להעלות מחירים -תראי שהניסים האלו ייפסקו מהר מאד...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;863371:

היתה לי אחת כזאת.הרגשתי די לא נעים אבל הם בהחלט עדיפים על אלה שמחליטים פתאום שהם אמורים לשלם פחות או לקבל הרבה יותר.
היתה אחת שלמרות שסוכם מראש שהדיסק הוא בתשלום נוסף עשתה לי כאלה סצינות שבסוף נתתי לה את הדיסק בחינם.אבל איזה הרגה רעה יש אחרי כאלה לקוחות,שאני אומרת היה עדיף לא לקחת את העבודה מלכתחילה.

• הוסף לסימניות
ואני פרסמתי שאני עושה לפני ר"ה צילומי סטודיו+ מגנטים כפול 4 עותקים בגודל 10 15 עריכה וכיתוב אישי, במחיר, תחזיקו חזק... של 30 ש"ח לכל העבודה, ומישהי הבינה שהיא מקבלת 7 תמונות בגודל 13 18 (שלקחתי ע"ז בתור הזמנה מיוחדת 66 ש"ח) ב-30 ש"ח ועוד התעקשה לקבל דיסק עם עוד 10 תמונות בחינם!!! (היא התלוננה "על כל דבר את לוקחת כסף...) וכל זה בערב ר"ה.
באמת התלבטתי אם לומר לה "כל דבר את מנסה לסחוט אותי"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;863439:
אני לא יודעת כמה את לוקחת,
אבל אם תחליטי להעלות מחירים -תראי שהניסים האלו ייפסקו מהר מאד...;)

קודם כל שלום לך רחלי, השבוע גיליתי מי את דרך אחותי שחברה של.. הבת של...
אז בהצלחה לך, אני אוהבת את התמונות שלך!!!
זה באמת היה בהתחלה לפני שהעלתי את המחיר אבל זה לא העשרים שקל הנוספים אלא כמו שכתבה דבורי זו התחושה שמעריכים את העבודה שלך ונהנים ממנה וגם עכשיו מספיק שאמא אומרת לי היה מגיע לך יותר זה כיף ומחמם את הלב, כי ככאלה שעובדות במקצןע שהוא גם הובי ומה שעושים זה עם הנשמה ולא רק בשביל הז'ובות זה עושה את זה...
(וב"ה יש הרבה חיפאים כאלה....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;863510:
קודם כל שלום לך רחלי, השבוע גיליתי מי את דרך אחותי שחברה של.. הבת של...
אז בהצלחה לך, אני אוהבת את התמונות שלך!!!
זה באמת היה בהתחלה לפני שהעלתי את המחיר אבל זה לא העשרים שקל הנוספים אלא כמו שכתבה דבורי זו התחושה שמעריכים את העבודה שלך ונהנים ממנה וגם עכשיו מספיק שאמא אומרת לי היה מגיע לך יותר זה כיף ומחמם את הלב, כי ככאלה שעובדות במקצןע שהוא גם הובי ומה שעושים זה עם הנשמה ולא רק בשביל הז'ובות זה עושה את זה...
(וב"ה יש הרבה חיפאים כאלה....)
רק עכשיו?? ;)כבר נפגשנו בים...
אני לגמרי מבינה למה את מתכוונת,
וזה נכתב סתם כהלצה....

• הוסף לסימניות
טוב.... מהיום תכירי אותי אני גורעה בלזכור פרצופים!!!! את התלמידות שלי אני בקושי זוכרת אחרי חצי שנה... כנראה אמרת לי שלום ואני עניתי בנחמדות ובחיוך גדול שלום ו... לא ידעתי למי... אני ביום יום שלי פוגשת המון בנות- בסמינר , בסדנאות וכ' ואח"כ אני לא זוכרת מאיפה מי... וזה הכי גרוע אחרי לידה, אחי התחתן שבועיים אחרי הלידה וזה היה פשוט מביך עם כל הבנות דודות של אמא שלי ושכנות שהסתכלתי עליהן ולא הצלחתי להזכר מי הן..... (הנס שלי שבעלי ההיפך הגמור ממני)

• הוסף לסימניות
ש. אתם פתוחים עכשיו?
ואני עונה בשאלה. מה אתם צריכים?
ת. אני עכשיו כבר ברחוב שלך, אני רוצה להביא את הילדים לתמונות לפני החג
ש. כמה תמונות את רוצה
ת.2!!
לא גברתי אני לא מצלמת 2 תמונות
ניתוק!!
אחרי 20 שניות הבעל על הקו.
"תראי , גברת, אנחנו כבר כאן"
אמרתי לו מינימום 10 תמונות X ₪
ש. מה אני מקבל?
ת. 10 תמונות, אלבום, דיסק עם התמונות שבחרת, +בונוס תמונת מגנט מתנה
ש. את יודעת מה אני בא, רק אם במקום אלבום אני מקבל 4 מגנטים מתנה
ת. אני לא עובדת בצורה כזו המגנט זה בונוס, אתה מעוניין במגנטים נוספים ?בתשלום 15 ₪ למגנט.
אז הוא אומר לי בטון מאיים "אז אני לא יבוא!"
אדוני שיהיה לך לילה טוב

• הוסף לסימניות
ש. כמה עולה תמונה
ת. X ₪
ש. אני לא מבינה כמה כבר עולה לפתח תמונה?
ת. זה בכלל לא עולה, אני מקבלת את הפיתוח בחינם, את רוצה אולי את התמונות בחינם ?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;863470:
ואני פרסמתי שאני עושה לפני ר"ה צילומי סטודיו+ מגנטים כפול 4 עותקים בגודל 10 15 עריכה וכיתוב אישי, במחיר, תחזיקו חזק... של 30 ש"ח לכל העבודה, ומישהי הבינה שהיא מקבלת 7 תמונות בגודל 13 18 (שלקחתי ע"ז בתור הזמנה מיוחדת 66 ש"ח) ב-30 ש"ח ועוד התעקשה לקבל דיסק עם עוד 10 תמונות בחינם!!! (היא התלוננה "על כל דבר את לוקחת כסף...) וכל זה בערב ר"ה.
באמת התלבטתי אם לומר לה "כל דבר את מנסה לסחוט אותי"...

לא היא סוחטת אותך.
את סוחטת את עצמך.

• הוסף לסימניות
סיפור מקרובת משפחה צלמת:
(עדיין בתקופת הפילם) לקוחה מציעה "שהיא" תביא את הפילם ובתמורה תקבל מחיר יותר זול....

• הוסף לסימניות
סיכמתי עם אמא על צילומים בחוץ והם באים לקחת אותי ברכב שלהם
באותו יום היא מתקשרת ואומרת שבעלה לא יכול לצאת מהעבודה לכן שאסע באוטובוס "יש קו שמגיע ממש קרוב..." אמרתי לה שאני לא נוסעת באוטובוס, והיא יכולה להזמין מונית, אז היא עונה לי א יותר נכון ניסתה לאיים "תראי מונית תעלה לי הרבה, אם את לא מוכנה באוטובוס, נצטרך לותר על זה" עניתי לה שאני מבינה את הבעיה וזו החלטה שלה האם לוותר בגלל המונית, רק חשוב לי לדעת מה קורה היום אז שתעדכן... וכמובן אחרי כמה דק' היא חזרה שבסדר היא השיגה מונית בזול...

• הוסף לסימניות
אהק, ושכחתי גם שאמא התקשרה אלי ובקשה שאצלם את התינוק שלה, ביקשתי שתביא אותו שבע וערני וגם שתבוא בלי כל הילדים, היא באה עם כולם והם הסתובבו בבית והתעסקו בחדרים אחרים ואני הייתי כל הזמן בלחץ, צילמתי אותו בכל מיני פוזות ופתאום התחיל לבכות האמא הסתכלה בשעון ואמרה לי שעכשיו הוא צריך לאכול והיא תתקשר אלי מאוחר יותר, בינתיים עברו כמה ימים והיא לא התקשרה, אז צלצלתי אני אליה, היא אמרה לי שהיא מצטערת, אבל גיסתה ילדה ולכן היא לא תוכל להתפנות שוב כרגע לצילום (לא בדיוק הבנתי מה זה קשור אליה...) צלצלתי שוב אחרי חודש והיא אמרה שעכשיו הפדיון, באיזהשהוא שלב נמאס לי, התקשרתי אליה והיא התנצלה ואמרה שאין לה אפשרות לשלם על שום תמונה, מרוב הלם ניתקתי את הטלפון, התקשרתי אליה מאוחר יותר ואמרתי לה שאני מבינה שאין לה אפשרות, אבל אני עבדתי ומגיע לי תשלום על עצם העבודה, אז היא אמרה שתדבר עם בעלה ותענה לי, בסופו של הסיפור, היא קנתה את התמונות...

• הוסף לסימניות
טרי..
בעיו"כ טלפון
-שלום אתם עושים לוחות זמנים ?(במבטא לא מזוהה)
-לא
-אתם דפוס או חנות פוטו?
- אה כן אני צלמת
-ראיתי את הלוח זמנים שעשית אני רוצה להזמין כזה
-???
-ראיתי טלפון שלך על תמונה
-(האסימון יורד, צילמתי תמונות סטודיו מדהימות בגן והם הדפיסו אותו על לוחות שנה)
-אפשר לבוא להצטלם?
-תראי, היום לא כי...
-כן יש לכם היום חג, אני נוצריה...
-גם שבוע הבא יש לנו חג ואח"כ עוד חג
- כן אני יודעת חג תורה
-אני אתקשר אליך אחרי החגים שלכם, לנו יש חג עוד חודש וזה מאד חשוב לי, יש לי תאומים ואני רוצה לוח זמנים...

• הוסף לסימניות
הגיעו אלי סבא וסבתא רוסים עם 2 בנים (אחד מחול) ו5 נכדים לחגוג יום הולדת 65 בסטודיו
הסטודיו אצלי בסלון ובארון ספרים למטה יש לי מדף אחד עם אביזרים, כשנגשתי להוציא משהו אומר לי הסבא מה את מביאה לי? את יודעת אני לא דתי... בטח הוא חשב שאני הולכת להניח לו תפילין...
לפני שהם הלכו ברכתי אותו שיבואו אלי גם ביום הולדת של גיל שמונים אז הוא ענה לי "לא תודה, זה מדי הרבה..."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה