אהבתי מאד את הביצוע

• הוסף לסימניות
מרהיב: הביצוע החסידי ליצירות הקלאסיות של מוצארט

ישראל לאם, מקהלת ידידים ארה"ב, יחד עם תזמורת בת 25 נגנים שרים מוצרט מתובל בניחוחות חסידיים. שווה צפייה

(מקול חי)

אני לא יכול להעלות את זה, זה גדול מדי.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איך מעלים לא בגוגל דרייב ולא בג'מבו מייל ולא במגה,
אם מישהו פעם יסביר לי איך מעלים, אני יעלה הרבה דברים טובים.

• הוסף לסימניות
נתחיל ממג'יקוד: אתה נכנס לכתובת שהבאתי לעיל ואז, או גורר את הקובץ המדובר לחלון ומשחרר אותו שם. או, לוחץ על החלון ובוחר קובץ מהחלונית שנתפתחת באותו רגע.

ג'מבו: נכנס לכאן: http://www.jumbomail.co.il/ שולח אליך את מה שאתה רוצה לשתף. כן, ממך אליך. ואז מעתיק את הקישור שקבלת במייל, ומדביק אותו כאן.

מגה: חסום לי ואינני יודע.

דרייב: ראשית כל עליך להתקין את התקיה של גוגל דרייב אצלך במחשב. אם לא עשית זאת - אשלח אילך את הקובץ בל"נ. אח"כ אתה מכניס לתקיה במחשב את הקובץ, מפעיל את הסינכרון של דרייב (אייקון משולש כל צלע צבע אחר, צהוב-כחול-ירוק), אחרי שגמר לסנכרן, אתה לוחץ על הקובץ בלחיצה ימינית בעכבר>שיתוף>קבל קישור שניתן לשתף>העתק-הדבק כאן. וזהו.

הלך?

• הוסף לסימניות
מה עושים עכשיו, איפה לוחצים?
עשיתי המשך, ונהיה לי דף ריק.

קבצים מצורפים

• gjj.PNG
    KB 18.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1963649:
נתחיל ממג'יקוד: אתה נכנס לכתובת שהבאתי לעיל ואז, או גורר את הקובץ המדובר לחלון ומשחרר אותו שם. או, לוחץ על החלון ובוחר קובץ מהחלונית שנתפתחת באותו רגע.
ואחר כך?

• הוסף לסימניות
אכן שווה צפייה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;1963634:
מרהיב: הביצוע החסידי ליצירות הקלאסיות של מוצארט

ישראל לאם, מקהלת ידידים ארה"ב, יחד עם תזמורת בת 25 נגנים שרים מוצרט מתובל בניחוחות חסידיים. שווה צפייה

(מקול חי)

אני לא יכול להעלות את זה, זה גדול מדי.

מישהו יכול להעלות/להוריד את זה? בבקשה!!

http://www.93fm.co.il/radio/video/278162/

http://www.ladaat.info/article.aspx?artid=27064

תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה