אהבתי - שיתפתי

• הוסף לסימניות
ראיתי את דבק הבדים הזה והוא נראה לי חובה בכל בית
כשרגע לפני יציאה מגלים שהמכפלת של השמלה שלה..אפס נפרמה
או מכפלת המכנסיים שלו..
מורחים ויוצאים..
נכון תגידו - גוטרמן
גוטרמן זה אחלה מוצר אבל אם הבנתי נכון הדבק הזה מתייבש במהירות גדולה,
במקרה חירום זה עלול להיות קריטי ;)

35652651_1874912762558921_8595132211097763840_n (1).png

• הוסף לסימניות
זה מעולה למכנסיים של בנים שובבים.. הם תמיד קורעים לי את המכנסיים באיזור הברך - לוקחים חתיכת בד ומדביקים מבפנים כשהחור סגור.. והוקוס פוקוס החור נעלם.. (האמת היא שעדיף להדביק מבפנים לפני שיש חור.. אבל העצלות מנצחת בד"כ ..)

• הוסף לסימניות
זה מעולה למכנסיים של בנים שובבים.. הם תמיד קורעים לי את המכנסיים באיזור הברך - לוקחים חתיכת בד ומדביקים מבפנים כשהחור סגור.. והוקוס פוקוס החור נעלם.. (האמת היא שעדיף להדביק מבפנים לפני שיש חור.. אבל העצלות מנצחת בד"כ ..)
להדביק בד מבפנים ? זה טלאי - אני לא אוהבת טלאים, את אוהבת ?
יש 2 אפשרויות :
1. כשקונים מכנס חדש לשובבים קונים במקביל זוג טלאים מעור לגיהוץ (בסדקית יש מגוון צורות וצבעים) מגהצים את הטלאים באזור הברך וזהו,
כשהטלאי משופשף זה נותן מראה גזעי כזה..:)
2. להיות חברה שלי...ואז אני יכולה לגזור לך טלאים מעור איכותי כמעט בכל צורה שאת רוצה,
אז את צריכה את הדבק של יעקבי להדביק את הטלאים למכנס.

• הוסף לסימניות
אצלי הדבקים מהסוג הזה משמשים עזרה ראשונה בחמישה לשמונה כשהבת מגלה שנקרע לה הסנדל..

• הוסף לסימניות
אצלי הדבקים מהסוג הזה משמשים עזרה ראשונה בחמישה לשמונה כשהבת מגלה שנקרע לה הסנדל..
סנדל ?
אולי אם הוא מבד, מעור לא יעבוד
לעור צריך בבית להחזיק "ניט דפיקה" בחירום זה כמו נקניקייה בכיס בזמן רעידת אדמה..:eek:;):)

• הוסף לסימניות
יש גם בד עם דבק, שכשמגהצים אותו הוא נדבק (בטיסט?)

• הוסף לסימניות
סנדל ?
אולי אם הוא מבד, מעור לא יעבוד
לעור צריך בבית להחזיק "ניט דפיקה" בחירום זה כמו נקניקייה בכיס בזמן רעידת אדמה..:eek:;):)

כל מה שמדביק יעיל בשעת חירום.. יעיל ל8 בבוקר עד 1, ואז הנעל נוסעת לסנדלר או לפח.. תלוי.

• הוסף לסימניות
כל מה שמדביק יעיל בשעת חירום.. יעיל ל8 בבוקר עד 1, ואז הנעל נוסעת לסנדלר או לפח.. תלוי.
זה נכון,
חשבתי שתתעקבי על הנקניקייה בכיס :eek:
זה נכתב בעקבות רעידות האדמה התכופות וההנחיות החדשות של פיקוד העורף -
לכו לישון עם נקניקייה בכיס...זה מאוד יקל על כלבי פיקוד העורף לאתר אתכם מתחת להריסות :cool::cool:
(ח"ו - ח"ו - ח"ו)

• הוסף לסימניות
להדביק בד מבפנים ? זה טלאי - אני לא אוהבת טלאים, את אוהבת ?

לא התכוונתי לטלאי חיצוני אלא פנימי, זה מעבה את הבד באיזור הברכיים ומונע ממנו להקרע / סוגר על החור בצורה שמבחוץ רואים פס קטן שממש לא בולט ולא חור

• הוסף לסימניות
זה נכון,
חשבתי שתתעקבי על הנקניקייה בכיס :eek:
זה נכתב בעקבות רעידות האדמה התכופות וההנחיות החדשות של פיקוד העורף -
לכו לישון עם נקניקייה בכיס...זה מאוד יקל על כלבי פיקוד העורף לאתר אתכם מתחת להריסות :cool::cool:
(ח"ו - ח"ו - ח"ו)

:D מזל שלא שמעתי את ההנחיה הזו,
ומזל עוד יותר שבני הבית לא שמעו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה