- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1972144:מקסים
נורא יפה התפיסה שם בראשונה!
נכתב ע"י tzivi;1972203:חני
לי קצת בעיה לראות את התנוחה של הראשונה, היא מידי קטנה בשביל לראות סיטואציה "כאילו" שופכים אותה זה קצת מרתיע אותי
לגבי הצבעים, הם מאד אדומים תראי את גוון האור של התינוקת תוריד קצת אדום או שתשני או ביו סיטוריישן טיפה לצהוב יותר
נכתב ע"י RacheliM;1972236:חני זה חמוד והתאורה נהדרת אבל אני מצטרפת לקודמות שאמרו -
זה נראה שהוא עוד שניה הופך עליה את הסל.
אבל מה שיותר מפריע לי זה הגוון של העור - היא נראית ששפכו עליה מים רותחים בערך, אדומה כולה.
(ואישית אני לא מתחברת לתינוקות רכים וחשופים על רקע לבן.)
נכתב ע"י חני אבוביץ;1972242:אולי הייתי צריכה לרשום שזו תינוקת בת שבוע וחצי!!!!!!!
ואלו צילומי ניו בורן!![]()
נכתב ע"י RacheliM;1972248:כי פשוט הצמיד על הרגל לא מסגיר את זה לבד.....
רואים שהיא קטנטונטת. לא הבנתי את הקשר.
נכתב ע"י חני אבוביץ;1972259:שהיא אדומה!!!
נכתב ע"י שירו;1972280:התמונה חדה, נקיה וברורה,
אבל - בתור אמא לתינוקת - התנוחה הנשפכת הזאת ממש לא עושה לי טוב, ולא הייתי משלמת לצלמת על צילום כזה - הוא נראה לי ממש בוטה.
והאדמומיות הזאת של התינוק כמו שכבר כתבו לפני - לא נראה כ"כ טוב, אבל אולי זה חלק מהמראה האינדיאני שניסית לשוות לתמונה?!
(סליחה שאני מעירה כך, אני בד"כ נוטה יותר להחמיא)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים