אהבת אחים...

• הוסף לסימניות
תפיסה יפה
העירינות והמבט הבהיר באמת לא אופיני לניו בורן
אבל השרשראות ממש מתוחות לה על הבטן
קצת כואב:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פייגלה;1972840:
תפיסה יפה
העירינות והמבט הבהיר באמת לא אופיני לניו בורן
אבל השרשראות ממש מתוחות לה על הבטן
קצת כואב:(

אני באמת עיניתי ( מלש' עינוי )
את התינוקת הזו,
זרקתי אותה מסלסלה,
מתחתי עליה שרשראות...
:confused::mad::eek::cool::rolleyes:

השרשראות מונחות עליה ממש באויר!!!!!!!

• הוסף לסימניות
חני לא להתרגש...
תמיד
כשתעלה תמונת תינוקת בכל במה ברשת יישמעו כאלו ביקורות.

כצלמת וכאדם את (והאמא) דואגת לבטיחות ונוחות התינוקת אני בטוחה.

מצד הסטיילינג הייתי מסתפקת בשרשרת אחת בצמיד בלי צמידים
סרט יפה לשיער
פרווה בלי הפרח ההוא
ובתחתון יותר קטן וצמוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1973060:
חני לא להתרגש...
תמיד
כשתעלה תמונת תינוקת בכל במה ברשת יישמעו כאלו ביקורות.

כצלמת וכאדם את (והאמא) דואגת לבטיחות ונוחות התינוקת אני בטוחה.

מצד הסטיילינג הייתי מסתפקת בשרשרת אחת בצמיד בלי צמידים
סרט יפה לשיער
פרווה בלי הפרח ההוא
ובתחתון יותר קטן וצמוד

צודקת,
אבל זה משגע:eek::cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה