שיתוף אהרון בלייס, הצייר האלוף של דיסני בהנחה מטורפת לרגל המצב

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לתרגם ולשמור את הקובץ יחד עם התרגום?

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא להעלות לדרייב את קבצי הקורס+ קבצי הכתוביות (SRT) ואז לעשות תרגום.
הורדתי חלק אחד אבל לא ירד איתו קובץ כיתוביות
אם אני מורידה את כל השיעור אמור לרדת גם קובץ כיתוביות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להוריד שיעור שלם - רק קובץ קובץ בנפרד לפי נושאים.
הקובץ ZIP של הכתוביות הוא לשיעור שלם?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להוריד שיעור שלם - רק קובץ קובץ בנפרד לפי נושאים.
הקובץ ZIP של הכתוביות הוא לשיעור שלם?
סימנתי לך את הקובץ בין ההורדות, יש בקובץ הזה את הכיתוביות לכל השיעורים של אותו הקורס ממוספר ומשוים
אהרון.jpg

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להפעיל את ההסרטה דרך הדרייב.
אולי בגלל נטפרי? מישהו נתקל בזה? יש דרך אחרת לצרף כיתוביות לא דרך הדרייב?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להפעיל את ההסרטה דרך הדרייב.
אולי בגלל נטפרי? מישהו נתקל בזה? יש דרך אחרת לצרף כיתוביות לא דרך הדרייב?
את לא מצליחה להעלות את הסרטון לדרייב?
אם כן, איזו הודעת שגיאה את רואה?

• הוסף לסימניות
את לא מצליחה להעלות את הסרטון לדרייב?
אם כן, איזו הודעת שגיאה את רואה?
אני מצליחה להעלות את הסרטון לדרייב אבל לא מצליחה להפעיל אותו דרך הדרייב
אין הודעת שגיאה - רק את הסימן של ה"פליי" כדי להתחיל את ההסרטה אבל שום דבר לא קורה

• הוסף לסימניות
אני מצליחה להעלות את הסרטון לדרייב אבל לא מצליחה להפעיל אותו דרך הדרייב
אין הודעת שגיאה - רק את הסימן של ה"פליי" כדי להתחיל את ההסרטה אבל שום דבר לא קורה
אולי זה קשור לחסימה, אמנם אני לא ב'נטפרי' אבל כן נתקלתי בתופעה שאת מתארת באתרים אחרים.
(יש לחצן של 'פליי' אבל הוא כביכול 'חושב' או סתם לא נפתח- וזה כן היה קשור לחסימה)

• הוסף לסימניות
מישהי בנטפרי והצליחה להוריד את כל הקורס של האנטומיה?
אני לא מצליחה להוריד את מספר 2,8,15,16 - מישהי הצליחה ויכולה לשלוח אלי?

ועוד משהו, קניתי מלא מברשות, וגם את מברשות עלים, הגיע אלי קובץ שגוי במברשות עלים, עוד מישהו נתקל בבעיה שם?

• הוסף לסימניות
כן! זה המברשות
ממש תודה!
efrat4127 שטרודל ג'מייל...

• הוסף לסימניות
מישהי בנטפרי והצליחה להוריד את כל הקורס של האנטומיה?
אני לא מצליחה להוריד את מספר 2,8,15,16 - מישהי הצליחה ויכולה לשלוח אלי?

ועוד משהו, קניתי מלא מברשות, וגם את מברשות עלים, הגיע אלי קובץ שגוי במברשות עלים, עוד מישהו נתקל בבעיה שם?
גם אני לא הצלחתי להוריד אותם
מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה