כללי אוביקטים נעלמים

• הוסף לסימניות
חייבת עזרה דחוף!!!!!!!
אני מיבאת אוביקטים לאינדיזיין (ב- place)ולאחר זמן מה הם פשוט נעלמים
רואים אותם בחלון ה-pages ורואים אותם גם אם אני מבטלת את הסימון ב- view-overprint previw וכשאני סוגרת ל-pdf גם לא רואים אותם.
הבו עצה מה עושים??????????
כבר פעם שלישית שאני מנסה ליבא אותם!!!

• הוסף לסימניות
איך הם מסומנים בלינקס?

• הוסף לסימניות
אולי הם נמצאים בטעות בשכבה התחתונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;840353:
אולי הם נמצאים בטעות בשכבה התחתונה?

הם לא
כמו שכתבתי, כשאני מיבאת אותם - הם נראים
ועד שאני מסיימת ליבא את כולם- חלקם נהיים בלתי נראים (לא כולם, חלקם!!!)
ושוב- בחלון הpages רואים אותם.

• הוסף לסימניות
תנסי ליבא לקבץ אחר שאין בו כלום ותראי מה התגובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sabag412;840376:
תנסי ליבא לקבץ אחר שאין בו כלום ותראי מה התגובה

לא כ"כ יעזור לי.
הבעיה היא בכמה קבצים שאני עובדת עליהם ביחד, זה לא נעלם מיד, אלא לאחר זמן קצר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;840393:
לא כ"כ יעזור לי.
הבעיה היא בכמה קבצים שאני עובדת עליהם ביחד, זה לא נעלם מיד, אלא לאחר זמן קצר.

מקפיצה שוב לעובדי משמרת לילה:)

• הוסף לסימניות
גם את תיבת התכולה לא רואים?
אולי הם מסתתרים באן שהוא ברחבי השוליים הפנימיים של תיבת התכולה? האם לתיבת התכולה יש סגנון אוביקט עם הגדרות פיטטינג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשונית;840694:
גם את תיבת התכולה לא רואים?
אולי הם מסתתרים באן שהוא ברחבי השוליים הפנימיים של תיבת התכולה? האם לתיבת התכולה יש סגנון אוביקט עם הגדרות פיטטינג?

את התיבה רואים ואכן, יש פיטינג.
אבל שוב- כשאני מיבאת רואים, רק אח"כ זה נעלם

• הוסף לסימניות
בעיה מעניינת.
יש מצב להעלות את הקובץ ו/או לפחות תמונת מסך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה