כללי אוברפרינט

• הוסף לסימניות
פעם אחת ולתמיד מישהו יכול להסביר לי את המושג הזה כמו שצריך, ואיפה זה נמצא באילוסטרייטור?

• הוסף לסימניות
כמה שהבנתי פעם בקשר לאינדיזיין, אם יש שכבות רקע ומעליהן שכבת מלל שחורה - אפשר לעשות אוברפרינט, ואז בהדפסה תודפס קודם כל שכבת הרקע בשלמותה, כאילו אין מעליה מלל, ואחריה תודפס שכבת המלל השחור. בצורה כזו התוצאה יכולה להיות מושלמת יותר, כי אם מדפיסים את הרקע ומשאירים 'חורים' בשביל המלל - יכול להיות שמשהו יזוז טיפה, ואז יישאר רווח לבן דק שלא התמלא בצבע הרקע וגם האותיות לא כיסו אותו בדיוק.

• הוסף לסימניות
הבנת נכון. בשחור מלא (100%) לא צריך לעשות דבר, רק לסגור PDF באיכות דפוס ולבקש מהדפוס שלא יבטל את זה. יש דפוסים שמבטלים את זה בגלל השגרפיקאים לא יודעים תימיד מה זה יכול לגרום.

• הוסף לסימניות
ואיפה נמצאת האפשרות הזאת באילוסטרייטור?

עיצבתי אריזה באילוסטרייטור, הדפוס ביקש שאני אעביר את הגרפיקה עם השטנץ מעליה בצבע פנטון שונה באוברפרינט, מה המטרה של זה?

• הוסף לסימניות
הוא רוצה להכין סכין לשטאנץ אבל שזה לא יודפס יחד עם העיצוב הגרפי, לכן זה צריך להיות OVER

• הוסף לסימניות
תודה לך.
ואיפה נמצאת האפשרות הזאת בתוכנה?
ואיך אני יודעת שאכן סימנתי אותה. (אחרי סגירת הקובץ לדפוס יש איזו אפשרות לראות שאכן יש אוברפרינט?)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לראות את זה ב-PDF
אבל אני לא משתמש באופציה הזו
אני פשוט מכין 2 קבצים עם סימני חיתוך שווים, זה עדיף

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא מוצאת איפה מסמנים אוברפרינט באילו'? מישהו יודע? (אני בטוחה שכן...)

• הוסף לסימניות
יש לבחור את האובייקט. ובתפריט חלונות Attributes לסמן Overprint

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 36.2 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה