נכתב ע"י יעקב1;438708:נשים בפרוג? נו טוב שיהיה...
.
נכתב ע"י shmil15;438779:עם מכנסיים ? נשים ? ... לא נראה לי ...![]()
נכתב ע"י יעקב1;438708:נשים בפרוג? נו טוב שיהיה...
ובכן,
זה מסוג התמונות שצריך להישאר עוד ועוד ועוד. לנסות מצד ימין שמאל ושוב ושוב ושוב.
יש שם שביל שמתעקל אל האופק ועוד ועוד. למשל העצים מפריעים ובגלל החיתוך לא רואים עוד מהשביל.
ברשותך קרופ, אבל היה עדיף לטעמי שכך יהיה המקור.
נכתב ע"י איציק'ל;438772:אח.. לונדון.. אם היית ישראל.....
תמונה יפה,
נכתב ע"י shmil15;438779:עם מכנסיים ? נשים ? ... לא נראה לי ...
אל תקנא בחום הישראלי ...
תמונה יפה ומעבירה את האווירה ...
יש דבר כזה 'עיוורי-אייקונים'?נכתב ע"י יעקב1;438804:לדעתי הדמויות בתמונה הינם נשים. אבל איך שתרצה.
נכתב ע"י ותמיד לבחור;438809:יש דבר כזה 'עיוורי-אייקונים'?![]()
נכתב ע"י shmil15;438779:עם מכנסיים ? נשים ? ... לא נראה לי ...![]()
נכתב ע"י יעקב1;438804:לדעתי הדמויות בתמונה הינם נשים. אבל איך שתרצה.
כעת ברור לך, המלך כדלרעומר?נכתב ע"י ותמיד לבחור;438809:יש דבר כזה 'עיוורי-אייקונים'?![]()
נכתב ע"י כדרלעמר;438808:ישראל יפהפיה, אבל באמת חום שכזה הוא בלתי נסבל![]()
נכתב ע"י אברהם;439167:בגמ' כתובות מופיע סיפור על ר' אמי ור' אסי שהיו בארץ ישראל היו משנים את מקומם מחמה לצל ומצל לחמה כדי לא להתרעם על מזג האויר של ארץ ישראל
ועל כך כותב הבן איש חי בספרו "בן יהוידע":
"ומכאן ילמוד האדם מוסר השכל לשמור פיו ולשונו לבל יוציא מפיו שום דיבור לא טוב, לגנות אפילו אמה אחת מארץ ישראל, הן מצד האויר, הן מצד קור וחום, הן מצד הפירות, והן מצד הבנין וכיוצא, ואפילו בעת חורבנה שהיא ביד הגוים והבתים הם של גוים, כדי שלא יהיה בכלל מוציא דיבה על ארץ ישראל"
בכל אופן אני אישית מעדיף את ארץ ישראל בכל מזג אויר, על פני חו"ל שם מורגשת טומאת ארץ העמים בחוש
שלום רבלא ראיתי בספר 'תקנת הריבית' איזכור למניות חו"ל
אשמח שתכווני אותי לעמוד שעליו את מדברת.
בתשואה כהלכה לא נותנים מידע.
במכון כתר נותנים מידע בתשלום.
אבל הם לא מאשרים מניות בארץ ?
המנייה היחידה בארץ שלא נראה שיש לאיזו כשרות בעייה איתה
זה מניית 'שניב,
https://maya.tase.co.il/company/1025?view=details
אגב, אתמול נרשמו עליות חדות במנייה. והיום כמובן ירד מעט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים