עזרה אודה לעזרתכם - תנאי הלואה

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לנו הלואה שלקחנו לפני 4 שנים לשיפוץ, שאנחנו מחזירים אותה כל חודש,
הריבית נראת לי מטורפת.
האם יש דרך להחזיר עם פחות ריביות? אולי לקחת ממקום אחר ולפרוע פה?
מצרפת את נתוני ההלואה, לצערי לא מבינה בזה מספיק, אודה לעזרתכם!!
1749501671536.png

• הוסף לסימניות
אתה יכול להעביר חשבון לבנק אחר ולקבל הלוואה ללא ריבית כלל

• הוסף לסימניות
שלום,
הריבית נראת לי מטורפת.
הריבית נחשבת קצת גבוה יחסית למצב השוק הנוכחי,
בהחלט ייתכן שניתן למחזר את ההלוואה בבנק אחר (או אפילו מול הבנק שלך) ולקבל מסלול זול יותר,
למשל:
מסלול קבוע צמוד מדד בריבית של 3%–4%
או שילוב כמה מסלולים שייתן לך ריבית ממוצעת נמוכה
חשוב לבדוק אם יש קנסות פירעון מוקדם.

• הוסף לסימניות
יש לי הלואה בסך שנלקחה בשנת 2023 על סך 330,000 ש"ח ריבית פריים +2 המסתיימת בשנת 2029,
האם יש אפשרות היום לריבית יותר טובה ?

• הוסף לסימניות
שלום,
הריבית נראת לי מטורפת.
צפה בקובץ המצורף 1984793
זה ריבית מהזולות ביותר שיש היום!!
אל תנסו לשנות את זה, אלא א"כ תקבלו הלוואה ללא ריבית.

• הוסף לסימניות
הריבית נחשבת קצת גבוה יחסית למצב השוק הנוכחי,
בהחלט ייתכן שניתן למחזר את ההלוואה בבנק אחר (או אפילו מול הבנק שלך) ולקבל מסלול זול יותר,
למשל:
הריבית שלהם ממש לא גבוהה!!
וריבית צמודה למדד של 3%-4% זה הרבה יותר יקר!

• הוסף לסימניות
יש לי הלואה בסך שנלקחה בשנת 2023 על סך 330,000 ש"ח ריבית פריים +2 המסתיימת בשנת 2029,
האם יש אפשרות היום לריבית יותר טובה ?
תלוי בנתונים, ולהרבה אנשים יהיה אפשרות להוזיל לריבית של פריים מינוס חצי, כמו של פותחת האשכול, שזה כיום ריבית של 5.5%.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טעות, הכוונה לריבית קבועה של 3%-4%, וזה אפשרי
אני מצטטת את מה שאתה כתבת -
אז היא אכן קבועה, אבל צמודה למדד.

הלוואות זולות יותר מ5.5% ריבית זה רק במקרים מיוחדים, או בהעברת משכורת לבנק אחר וכדו', ואז גם אפשר לקבל הלוואה ללא ריבית.

• הוסף לסימניות
אני מצטטת את מה שאתה כתבת -

אז היא אכן קבועה, אבל צמודה למדד.

הלוואות זולות יותר מ5.5% ריבית זה רק במקרים מיוחדים, או בהעברת משכורת לבנק אחר וכדו', ואז גם אפשר לקבל הלוואה ללא ריבית.
תודה על ההערה!
אפשרי הלוואה במסלול קבועה, שאינה צמודה למדד, ריבית 3%-4% , לא חייב העברת משכורת ופתיחת חשבון חדש,
ברור שבהעברת משכורת/ פתיחת חשבון וכו' אפשרי ללא ריבית.
- עוד אפשרות לפותח האשכול, לבדוק על אפשרות של הלוואה ע"ח קרה"ש גמל"ש בריבית טובה יותר..

• הוסף לסימניות
תודה על ההערה!
אפשרי הלוואה במסלול קבועה, שאינה צמודה למדד, ריבית 3%-4% , לא חייב העברת משכורת ופתיחת חשבון חדש,
ברור שבהעברת משכורת/ פתיחת חשבון וכו' אפשרי ללא ריבית.
- עוד אפשרות לפותח האשכול, לבדוק על אפשרות של הלוואה ע"ח קרה"ש גמל"ש בריבית טובה יותר..
הנתונים שכתבת פה לא מדויקים ומטעים.
כאמור בתקופה הנוכחית חוץ ממקרים מיוחדים כגון העברת משכורת, או איום על הבנק שלך לעבור לבנק אחר, או חברות באיזה ארגון שנותן הלוואות זולות, אז ריבית של פחות מ 5.5% זה לא ממש אפשרי.
הריבית שהיא תקבל במקרה הטוב מקרנות השתלמות וכדו', זה ריבית של 5.5% ואולי טיפ טיפה פחות.
חבל ליצור מצגי שווא לאנשים.

• הוסף לסימניות
בהלוואה הקיימת הפריסה גבוהה 120 חודשים ולכן הריבית המצטברת תהיה גבוהה
מבחינת תנאי הריבית, ריבית מעולה פריים מינוס חצי, קשה לקבל כזאת ריבית

• הוסף לסימניות
תודה!
כדאי לאיים במעבר לבנק אחר ע"מ באמת לעבור?
אני רואה במזרחי טפחות הלוואה של 40 אלף בלי ריביות למצטרפים חדשים
ההלואה עכשיו אוחזת בכ 47 אלף. ואז לפרוע אותה ולהחזיר רק 600 בחודש במקום 800.
זה לא כל כך הרבה אבל במצטבר זה 10 אלף לפח. אני מוכנה לשלם כסף שמביא לי תמורה, אבל כשיש אופציה אחרת אז זה ממש לזרוק את הכסף הזה.

• הוסף לסימניות
יכולה להביא לי הלאה כזאת ?
לפנות למייל ?
תבדקו את האפשרות לקבל הלוואה מקרנות השתלמות, גמל, פנסיה שלכם.
שזה הריבית שאפשר לקבל מהם.
הלוואה משם תלויה בגובה הצבירה בהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה