• הוסף לסימניות
בחודש האחרון היו לי הרבה הזדמנויות להתאמן בצילום הופעות..

Sony a350
Sigma 105 f2.8

כל תגובה תתקבל בברכה :)

צפה בקובץ המצורף 69907

קבצים מצורפים

• DSC03085(2)-1.jpg
    KB 121.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נראה מצוין ...

• הוסף לסימניות
תפיסה טובה של אודי שמעבירה את האווירה של ההופעה

מפריע לי הנגן ברקע שנראה אדיש יחסית
היה עדיף אם הוא היה אם יותר 'אנרגיות' או אם לא היה בפריים...

• הוסף לסימניות
מדהים!

(איך אני אוהב שהחולצות פסים הללו משבשות קצת את התמונה....)

• הוסף לסימניות
נהדר. אולי היה כדאי לקרר טיפה את הגוונים.

• הוסף לסימניות
תוצאה יפה שרול!

שאלת תם, מי זה אודי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;444364:
תפיסה טובה של אודי שמעבירה את האווירה של ההופעה

מפריע לי הנגן ברקע שנראה אדיש יחסית
היה עדיף אם הוא היה אם יותר 'אנרגיות' או אם לא היה בפריים...
תודה :)
נגני בס באמת קצת אדישים, אולי בגלל שהצליל שלהם פחות בולט ושימוש באנרגיה מיותרת לא יגרום למצב להשתנות.
אבל חשיבה יפה. הייתי צריך להחליף מיקום כך שהיו רואים את הגיטריסט ולא את הבסיסט.

נכתב ע"י תם;444395:
(איך אני אוהב שהחולצות פסים הללו משבשות קצת את התמונה....)
נראה לי שזה קורה רק לאחר חידוד, כשהתמונה מוצגת בגודל מוקטן.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאד, ואכן קצת מפריעה האדישות של הגיטריסט (אפילו שזה בס).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;444911:
נגני בס באמת קצת אדישים, אולי בגלל שהצליל שלהם פחות בולט ושימוש באנרגיה מיותרת לא יגרום למצב להשתנות.
א. נגני בס אדישים לא בגלל שהצליל שלהם פחות בולט, אלא בגלל שרוב הציבור אינו קולט בדיוק מה תפקידם. אם תנסה להרכיב הרכב מוסיקלי שהבסיסט אינו מקצועי, תראה שהציבור חש אי נוחות שאינו יודע להסביר אותה. מישהו הגדיר לי פעם "בס" כמו מושב הכסא. עם הוא טוב, נעים לך לשבת עליו, ואם לא - הוא כמו קוצים מציקים.
ב. יש נגני בס שמשתמשים באנרגיות מיותרות, כי ככה הם.
ג. אני מכיר הרבה נגנים מקצועיים ביותר אבל מאד סולידיים בהופעה, כולל, למרבה הפלא, גם גיטריסטים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה