דרוש מידע אודם עמיד

• הוסף לסימניות
אגב,
כל אודם עמיד בשביל שבאמת יהיה עמיד יותר מהצפי שיש לך עליו,
כשאת שמה אותו תחכי 5 דקות ואז שימי שוב.
לי ספציפי זה עוזר לשבת, האודם נשאר לי עד מוצ"ש כאילו עכשיו שמתי אותו.

• הוסף לסימניות
לתשומת לב, ככל שהאודם עמיד יותר כך מעורב בו עופרת בכמות גדולה יותר
(כך אמרה לי עובדת בתחום הקוסמטיקה מאחת הרשתות הגדולות)
אז לא כדאי למרוח אודם עמיד כל יום

• הוסף לסימניות
לתשומת לב, ככל שהאודם עמיד יותר כך מעורב בו עופרת בכמות גדולה יותר
(כך אמרה לי עובדת בתחום הקוסמטיקה מאחת הרשתות הגדולות)
אז לא כדאי למרוח אודם עמיד כל יום
1662930388278.png

• הוסף לסימניות
מייבלין!
אבל אני אישית אוהבת את הסוג הישן, לא המט, כי יותר נוח לי שיש שכבת לחות (אומרים שזה מוריד את העמידות אבל זה עדיין עמיד לי מאוד) ורק להם יש לחות לא נוזלית ודביקה

• הוסף לסימניות
אז איזה אודם לשים ביום יום שלא ירד מיד?

• הוסף לסימניות
בלת"ק
מייבלין
אבל לפעמים הוא יבש כזה ו"נחתך"
אני אישית במוצ"ש צריכה לקלף אותו כי הוא "מפריע" בשפתיים
אבל הוא עמיד יחסית

• הוסף לסימניות
אין כמו MAX FACTOR אני משתמשת בו מגיל 16... ומרוצה עד הגג.
נשאר לי עד מוצ"ש!!

הבנתי שמפסיקים לייצר אותו לאחרונה בגלל העופרת שבו, אבל עדיין יש חנויות שאפשר להשיג..

שווה כל שקל!!!
יש חנויות שעדיין לא מעודכנות שזה רעיל
לחטווף !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה