- הוסף לסימניות
אודם לא עמיד של רבלון מחזיק לי שעות ארוכות.אז איזה אודם לשים ביום יום שלא ירד מיד?
אודם לא עמיד של רבלון מחזיק לי שעות ארוכות.אז איזה אודם לשים ביום יום שלא ירד מיד?
ממליצה בחום, יש לי ממנו 2 צבעים, מעולה!מייבלין מט אינק - תחפשי ברשת, נמצא בכל חנות איפור.
מודה שאני גם משתמשת בו והוא עמיד לא נורמלי,
איפה אפשר להשיג במרכז או להשיג בצפון?אודם של חברת STATIC-סטטיק
אודם מטורף! אחרי שניסיתי מלא סוגים זה היחיד שנשאר
לי שבת שלימה(וכל השאר אחרי כמה שעות ירדו...)
לא כ"כ מוכר בחנויות קניתי בוינטא'ג באשדוד
ממש התחברתי לזה!זה קליל ועמיד וטבעי!אני ממליצה על מייבילין מט
אין עליו
לא עמיד אפילו לא לשעה!!!MAX COVER מאוד עמיד אבל זה מאוד אינדיבידואלי לכל אחת סוג העור שלה
אין לימושג!איפה אפשר להשיג במרכז או להשיג בצפון?
את יכולה לשים את המרובע, ומעליו את הצד השקוף של הארוךמייבלין!
אבל אני אישית אוהבת את הסוג הישן, לא המט, כי יותר נוח לי שיש שכבת לחות (אומרים שזה מוריד את העמידות אבל זה עדיין עמיד לי מאוד) ורק להם יש לחות לא נוזלית ודביקה
אני דווקא שמתי לב שככל שהשכבה של האודם שאני שמה היא יותר דקה ככה האודם מחזיק יותר הרבה זמן וכשאני שמה שתי שכבות או שכבה אחת עבה אז האודם מתקלף לי מהר.כל אודם עמיד בשביל שבאמת יהיה עמיד יותר מהצפי שיש לך עליו,
כשאת שמה אותו תחכי 5 דקות ואז שימי שוב.
לי ספציפי זה עוזר לשבת, האודם נשאר לי עד מוצ"ש כאילו עכשיו שמתי אותו
מעניין מה שאת אומרת,אני דווקא שמתי לב שככל שהשכבה של האודם שאני שמה היא יותר דקה ככה האודם מחזיק יותר הרבה זמן וכשאני שמה שתי שכבות או שכבה אחת עבה אז האודם מתקלף לי מהר.
אני משתמשת במייבלין -גם המט גם לא, ורבלון .
היה לי שתי צבעים שונים של מייבילין מט מאותו סוג (כמו התמונה שהעלו פה) אבל אחד היה ממש עמיד ואחד פחות. אין לי מושג למה.
איזה?לכן אני אוהבת את המיבלין הישן, לא המרובע
שיש לו גם לחות
איך יודעים על אודם אם הוא מכיל עופרת או לא?
מלחיץ לחשוב שאולי אני שמה אודם שמכיל עופרת על השפתיים שלי
"יש למרוח את האודם על טישו, ולהעביר מעליו טבעת זהב. אם הצבע משחיר - האודם מכיל עופרת" (לא ניסיתי)
בוינטאג ברחוב חזואאיפה ניתן להשיג אודם של STATIC בבני ברק במחיר טוב כמו באשדוד?(עד 55 שקל)
למישהו ידוע אם מוכרם את האודם של STATIC בכל סניפי וינטאג' בארץ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //