ברצינות מלאה. בכנות. עם יד על הלב.לא היה ברצינות? רק עכשיו אחזתי את הדיוק, ואני חייב לעמוד על הנקודה
שווה נשמתיברצינות מלאה. בכנות. עם יד על הלב.
זה בדיוק מה שאנחנו עושים כרגע, ואתה לא מוזמן.
מה לא ברור? המצב רוח כאן היה בקנטים - אבל לגמרי. לא היתה שום ברירה אלא לערוך חאפלה מופרעת מתחת לעינים הקפדניות של מנהלי הפורום כדי להתעודד. אממה? שלחנו את @אשר שרבר הישיבישער המובהק לקנות קצת שתיה מתוקה והוא חזר עם קוקטיילים לניקוי חלונות. חטפנו כאב בטן רציני ומאז אנחנו בוכים עוד יותר. לפחות אתה חזרת...ואיך כל הדו-שיח הפרטי הזה מתחבר ל"אוהבים אותך גדי"?
[שואל בתום לב]
עזוב, זה מה שאנחנו עושים עכשיו, ראה הודעה קודמת. לא מומלץ להצטרף.אם תמשיכו, תעינשו, ותאילצו לשתות קוקטייל של כל השקאות המורגזים ששוטטו פה השבוע, ראו הוזהרתם!!!
ממתי שולחים את אושי עם כסף לקנות אוכל???מה לא ברור? המצב רוח כאן היה בקנטים - אבל לגמרי. לא היתה שום ברירה אלא לערוך חאפלה מופרעת מתחת לעינים הקפדניות של מנהלי הפורום כדי להתעודד. אממה? שלחנו את @אשר שרבר הישיבישער המובהק לקנות קצת שתיה מתוקה והוא חזר עם קוקטיילים לניקוי חלונות. חטפנו כאב בטן רציני ומאז אנחנו בוכים עוד יותר. לפחות אתה חזרת...
נו, מה רצית שיהיה? לשלוח את אושי עם חמש שקל ולחשוב שהוא יחזור עם בורקס בשבילך כמו איזה פראייר. כמה שהוא טוב לב - אל תנסו לדרוך עליו. אז הוא דאג גם לעצמו.היית מאמין נריה? אנחנו האמנו בו, סמכנו עליו, הפקדנו בידיים שלו את מיטב כספנו והוא זרק את זה על עוגיות מזרחיות מלוחות במקום בורקס ורוגלך!!!
את הקוקטיילים הוא כנראה קנה בשביל לתת לנו את התחושה של טשולנט שמתערבל בבטן ביום שלישי ולא מצליח לצאת...נ.ב. אני יודע. בזמנו עוד לא עלה לנו לראש הרעיון על צ'ולנט. משתפשפים עם הזמן...
הפקדנו בידיים שלו את מיטב כספנו והוא זרק את זה על עוגיות מזרחיות מלוחות במקום בורקס ורוגלך!!!
חח עד היום אני זוכר את התענג לראות אתכם אוכלים א כל הפלא הזה, ולחשוב שרקחתי אותו עבורכםאת הקוקטיילים הוא כנראה קנה בשביל לתת לנו את התחושה של טשולנט שמתערבל בבטן ביום שלישי ולא מצליח לצאת...
יש כאן צליל זלזולהיא הנותנת...
ישיבישער, טשולנט, בורקס, ליל שישי, קריסטל וסופר דרינק אחת הן. הזליל של הצלצול הוא לא עליך, אלא על כולנו כישיבישער'ס בעבר-הווה-עתיד.יש כאן צליל זלזול
יש כאן צליל זלזול
היה, היה צליל זלזול. אני עד.ח"ו.
הכוונה היא שאתה כולך תיירה... פרגון גמור!
לא בא לי להיות גבר, אבל אני מבקש סליחה. קביל?ידידיה, תהיה גבר ותבקש סליחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים