זאת תוכנה ידועה להנה"חחשבשבת
מה מאפיין את המשרד שלך יותר מכולם?אבל בבקשה, שמות הגיוניים, לא "חשבונות שמים/חשבון נפש" וכד'
תודה לכולם
בעיקר בעיקר, זה דיוק והמנעות מטעויותמה מאפיין את המשרד שלך יותר מכולם?
סורי לא ראיתי.......חשבשבת
אז זה ממשבעיקר בעיקר, זה דיוק והמנעות מטעויות
למי שמבין בתחום, זה דבר שחוסך אלפי שקלים בעיקר לחברות (מענקים, או להבדיל קנסות ותביעות)
עוד מאפיין או שזה אותו דבר, זה שאני זוכרת כל פיפס מחוזה והסכמים, (בחברה שאני עובדת יש 40 עובדים וכ 400 ספקים בחודש ואני עושה הכל לבד..., אז זה פלוס משמעותי...)
מלשון אינטרנט או בנט?״מחוּשבֶּנט ״
תחשב טוב (בלי ו)בעיקר בעיקר, זה דיוק והמנעות מטעויות
למי שמבין בתחום, זה דבר שחוסך אלפי שקלים בעיקר לחברות (מענקים, או להבדיל קנסות ותביעות)
עוד מאפיין או שזה אותו דבר, זה שאני זוכרת כל פיפס מחוזה והסכמים, (בחברה שאני עובדת יש 40 עובדים וכ 400 ספקים בחודש ואני עושה הכל לבד..., אז זה פלוס משמעותי...)
אולי בי-דיוק ?אולי 'בדיוק'?
אמממ צריכה לחשוב על זה...
תודי לה',אני בכוונה לא רוצה את השם שלי, כי אני נשארת כרגע שכירה, רק הבוס שלי דוחף אותי לפתוח עצמאית והוא יביא לי עוד עבודות, (מה האינטרס שלו? פשוט אשתו עצמאית, הוא בונה עלי...)
לכאו' זה פלילי - ואין כל משמעות לחתימה.תודי לה',
כי חבר סיפר לי שאשתו נאלצת לעזוב את עבודתה [במקצוע דומה] בגלל שהבוס/ית מחייב/ת אותה לחתום על חוזה שאומר ששבע שנים לא תפתח עצמאי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים