עזרה אוהבים לענות למחקרים? ורוצים לעזור לנו לסיים את הלימודים?

• הוסף לסימניות
אשמח שתענו על שאלון אנונימי.
ואם אפשר להקפיץ
תודה.

הזמנתי אותך למלא טופס:
מחקר
אנחנו שרה מן ומלכה שוורץ סטודנטיות לתואר ראשון במחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. במסגרת לימודנו אנו עורכות מחקר שמטרתו לבחון את הקשר בין איכות שינה, חרדה ורווחה נפשית והאם הקשר מתבטא בין גברים לנשים לצורך המחקר, אנחנו מבקשות ממך למלא את השאלונים המופיעים בקישור הבא: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfly6kjvRKhqaeP2HPCnfUvapjCMzcTeC2VNSutOt2rtcOnxA/viewform

אופן סימון התשובות בשאלונים: יש לסמן את התשובה הרלוונטית מבין האפשרויות המופיעות מתחת לכל שאלה ו/או להקליד את תשובתך בהתאם לשאלה וההנחיות.
מילוי השאלונים נעשה בצורה אנונימית.
כאשר תסיימו למלא את השאלונים המצורפים, לחצו על אישור בתחתית הדף.
הקובץ יישלח אוטומטית באופן אנונימי לחלוטין.
הנך רשאי/ת להפסיק בכל שלב את מילוי השאלון ואף להימנע משליחתו. עם זאת, במחקר נוכל לעשות שימוש רק בשאלונים מלאים, ולכן נשמח אם תסכימ/י להשלים את כל הפרטים הדרושים.
אנא הקפידי לקרוא בעיון את ההנחיות למילוי השאלונים ולפעול לפיהן. אנו מודות לך מאוד על זמנך ועל נכונותך לקחת חלק במחקר.
לפרטים נוספים ניתן ליצור עמנו קשר
שרה מן, 052-7671160, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מלכה שוורץ, 052-7157085, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה על שיתוף הפעולה!

• הוסף לסימניות
עניתי
מעניין
אולי תוכלו להביא לי סיכום של אישיותי לפי התשובות?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לענות שם ויש שם כמה דברים שחייבים לענות עליהם אבל הם לא קיימים אצלי
כמו
כמה ילדים יש? - אם אמרתי שאני רווקה אז איך יהיו לי ילדים...
כמה שעות אתה עובד? - אם אמרתי שאני לא עובדת ..
השכר הממוצע למשק הינו 13,500 האם שכרך ... - אם אמרתי שאני לא עובדת ..
ואני בטוחה שיש עוד דברים כאלו השאלה אם אני עושה להם בוא נגיד 0 .. זה לא הורס לכם במחקר
אולי עדיף שפשוט תורידו את הכוכבית שם..
בינתיים לא עניתי ואני לא יכולה לעבור לעמוד הבא
אז תכתבו איך אתם מעוניינות שאני יענה..
ואז אני ימשיך עם זה

• הוסף לסימניות
עניתי.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
אין אופציה של עצמאית. אני חושבת שאם את מפרסמת בפרוג, זו חייבת להיות אופציה עיקרית, כי הרבה כאן עצמאים.
חוץ מזה השאלות מבלבלות מאוד, לעיתים חוזרות על עצמן בניסוחים שונים, זה בכוונה?
עניתי בכל אופן. בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה