- הוסף לסימניות
יש מדריכים מעולים ברשת וגם היה מדריך מצוין במגזין טעימות.אלוף...
פעם ניסתי להכין בבית לא הלך![]()
שווה לבדוק.
יש מדריכים מעולים ברשת וגם היה מדריך מצוין במגזין טעימות.אלוף...
פעם ניסתי להכין בבית לא הלך![]()
נראה מושלם!וזה הביתי שלי...
עזבי, זה רק בשביל התמונה, בגרון תעבירי דברים טובים יותר...ראיתי תמונה של סושי
הייתי חייבת להבין איך דבר כזה עובר בגרון.
האמת? תשובה אמיתית עדיין לא קיבלתי![]()
את יודעת שיש המון סוגים כן?ראיתי תמונה של סושי
הייתי חייבת להבין איך דבר כזה עובר בגרון.
האמת? תשובה אמיתית עדיין לא קיבלתי![]()
אולי כזהתכלס מעניין אותי לנסות מתישהו את הגרסה ללא דג נא.
ללא ריח סלמון וללא ריח אצות.
ללא סושי בעצם![]()
הערינג זה גם דג נא.שאלה טובה.
ההסברים מעניינים אבל לא מספיק משכנעים
למשל איך מעבירים בגרון דג נא?
עד שלא נתגבר על המשוכה הזו זה לא יקרה![]()
דג שעבר המלחה או עישון הוא לא דג נא.הערינג זה גם דג נא.
עובר לך בגרון?
ובאמת אף פעם לא אכלת סלומון מעושן?
נראה לי שזה לא הסושי, זה הגעגוע שלך לסין![]()
לא נדבק, לא יודעת איך, אולי בגלל שאני מקפידה לשים על הצד המחוספס אז האורז נדבק לשם יותר?נו? ברור
אבל אחרי שאת מגלגלת במהודק, לא נדבק לך האורז גם למחצלת (לניילון שעל המחצלת)?
הוא כן.דג שעבר המלחה או עישון הוא לא דג נא.
נכון שזה לא מבושל לגמרי, אבל זה גם לא נא לגמרי. בטוח שיש אנשים שלא מסוגלים לאכול נא אבל אין להם בעיה עם מעושן.הוא כן.
מבחינת נשים בהריון, מרקם עוד.
סושי? ברור שכן!אף אחד לא מכין עם דג נא ללא המלחה,
אני מכינה סושי טעיםםםםם, יכולה להעלות תמונות בכיף.ואם יש למישהי מתכון לסושי שיוצא בדיוק כמו בחנות (צריכה של האורז) אשמח.
כי המתכונים מהרשת לא יצאו לי כמו בחנויות.
נכון ה מוזר שחובבת סושי מושבעת תענה לך עכשיו אייייכס?נכון שזה לא מבושל לגמרי, אבל זה גם לא נא לגמרי. בטוח שיש אנשים שלא מסוגלים לאכול נא אבל אין להם בעיה עם מעושן.
סושי? ברור שכן!
יש גם גרסאות עם מעושן, מבושל, מאודה, מטוגן.
אבל הסושי הקלאסי הוא עם דג נא לחלוטין.
פרוסה דקה של דג טרי נא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים