שיתוף אוהבים פירות יבשים? > ספסימן טרי לפפאיה יבשה!

• הוסף לסימניות
תרשו לי לשתף פעם נוספת ספסימן

אחרי הספסימן הזה, הספסימן הזה והזה
גם הפעם מדובר בפונט להיט מבית היוצר של פונטסטי ה"ה @נקודת מחשבה

רק שהפעם זה פונט בסגנון קומיקס, פונט זורם ונעים בעין, הוא מושלם לניקוד, ונותן תחושה כיפית לצופה.
‏‏ספסימן לפונט פפאיה - עותק.jpg‏‏ספסימן לפונט פפאיה - עותק2.jpg‏‏ספסימן לפונט פפאיה - עותק3.jpg‏‏ספסימן לפונט פפאיה - עותק4.jpg‏‏ספסימן לפונט פפאיה - עותק5.jpg‏‏ספסימן לפונט פפאיה - עותק6.jpg

הטקסט, המילים {וואי כמה מילים...} העיצוב - @סטודיו ספציפ

הפונט המושלם של - @נקודת מחשבה

מצרף פה לינק לדפדופ

אפשר ללייק חינם!
הפונט וחבריו בהנחה... דברו עם @נקודת מחשבה

קבצים מצורפים

• ‏‏‏‏ספסימן לפונט פפאיה - עותק - עותק.pdf
    2.1 MB · צפיות: 44
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באמת מתחשק לי פפאיה......
מזל שהגיע טובישבט....

אה, נזכרתי,
פונט מהמם!
בא לי אותו יותר ממה שבא לי פפאיה....!

• הוסף לסימניות
פונט יפהפה.

ספציפ:
אוףףף... למה הוא לא מצא בחפירות בחוף הים, פפאיה וקטורית, נראה לי היה יותר הולך...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שוב אבריימי המלך מפציץ פה!!
(הפונטים שלי זה רק תירוץ, הוא יכול לעשות את אותו יופי מושלם גם לגוטמן חיים או אריאל.. :) )
@hershy sh
בנוגע לפפאיה וקטורית - מה לעשות נמאס מוקטור - רוצים משהו חי, בכל אופן טו בשבט השבוע... :)

• הוסף לסימניות
גופן קומיקסי ממש ממש טוב ויפה, נקודת מחשבה זה קשור לכריכה שעשית פעם? מזכיר מאוד
..
אז זהו, יש כאן צמד-חמד? זה שילוב ממש טוב שנייכם. אתם שנייכם מעצבים ממש מצויינים ומוכשרים.
דורשים גופן חדש כל שבוע!!

• הוסף לסימניות
סתם בשביל הידע, הפפאיה אכן וקטורית....

אז נכון @hershy sh שהתכוונת לוקטור שרואים עליו שהוא וקטור...

אני הלכתי על הטרנד של שילוב!
שים לב שהכל מעוצב בסגנון קומיקאי סטנדרטי, מה שכמעט מכניס אותו לקטגוריית הקומיקס הבסיסי.
ואז בא שפריץ עסיסי וכתום מהפפאיה החיה והברורה, שנותנת קונטרס מרהיב. בעיניי כמובן...

{אם זה באמת לא טרנד... אז הגיע הזמן ;) }

• הוסף לסימניות
שוב אבריימי המלך מפציץ פה!!
(הפונטים שלי זה רק תירוץ, הוא יכול לעשות את אותו יופי מושלם גם לגוטמן חיים או אריאל.. :) )
תודה! ממש הסמקתי...
אולי תסביר לנו, למה באמת קראת לפונט הזה פפאיה?

• הוסף לסימניות
האמת הכל התחיל מזה שהסופרת דבורי רנד פנתה אלי ורצתה פונט מעניין לכריכה שלה של הספר פחות או יותר, הפונט אמור לבטא כתב יד אמיתי ופשוט , לאחר כמה סקיצות, יצא הדבר הזה:
1611653393431.png

אישית אהבתי את הפשטות שבאותיות והחלטתי לעשות מזה פונט מושלם והוצאתי באותו הסגנון את פונט פפאיה (ניתן לראות שזה לא כתב בדיוק- כדי שהכריכה תישאר ייחודית...)
קראתי לו פפאיה כי הסופרת מכנה את הספר שלה פא"י- אז הפונט כמובן פפאיה.. :)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה