התייעצות אוהבי קריאה, יש סיכוי שתרכשו ספר שלא מופץ בחנויות?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה יגרום לכם לרכוש ספרים שלא מופצים בחנויות?
1. השם הספרותי
2. ספרים קודמים מעניינים של המחבר/ת
3. המלצה
4. פרסומת (אם כן - היכן)
5. פרקים לדוגמה
6. כריכה
7. נושא מעניין
8. אחר - אם ניתן להרחיב
9. אין סיכוי שארכוש ספר כזה
10. המחיר של הספר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
1. השם הספרותי
3. המלצה
4. פרסומת (אם כן - היכן)
5. פרקים לדוגמה
6. כריכה
7. נושא מעניין
8. אחר - אם ניתן להרחיב
10. המחיר של הספר

צפה בקובץ המצורף 2190415
סעיפים 2,3,7 רלבנטים

• הוסף לסימניות
2, 3, 5 ו 7.
5 ו 7 במיוחד.
הרבה יותר קל לקנות ספר כשאפשר להתרשם מפרק לדוגמא.
נושא מעניין זה ממש בסיס.

• הוסף לסימניות
1. השם הספרותי
3. המלצה
4. פרסומת (אם כן - היכן)
5. פרקים לדוגמה
6. כריכה
7. נושא מעניין
8. אחר - אם ניתן להרחיב
10. המחיר של הספר

צפה בקובץ המצורף 2190415
מה התוכן של הספר

• הוסף לסימניות
קודם כל אני אבדוק למה לא נמכר בחנות, מה הביע הבספר
או אם משהו שאני מכירה ימליץ לי
בגדול אני יקנה בגלל שתי הנקדות ביחד ספר שמשהו המליץ לי שלא נמכר בחנויות בגלל שמיועד רק לנשואות ומדבר על נושאים רגישים ולכן לא נמכר בחנויות אז אולי אם לא יהיה מידי יקר אקנה

• הוסף לסימניות
אם זה סופר מוכר/פרקים התפרסמו בעיתונים, אין מניעה לקנות אם יש משלוח לבית או נקודת הפצה ממש קרובה, לא אתאמץ לכתובת מרוחקת שלא על הדרך שלי
ובד"כ ספרים שלא נמכרים בחנויות- יקרים יותר משום מה,
לא כ"כ נראה לי שאשקיע מעל 100 ש"ח בספר קריאה - משובח ככל שיהיה

• הוסף לסימניות
2
10
יהיה מה שיהיה אעדיף לשאול בספרייה ולא לרכוש ספר קריאה במאה שקל ומעלה.
ספרי קומיקס לילדים, לדוגמא, שווה לרכוש כי הם קוראים אותם שוב ושוב. נדיר שספרי קריאה למבוגרים ייקראו מספר פעמים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה