רכישות בחו"ל אוהבת איפור? עכשיו יש לך דרך להתחדש ובזול!

• הוסף לסימניות
@טלטל22, @Yitty Kahana אני רוצה לעשות קניה עכשיו והוא אומר לי שיש מוצרים בסל שאזלו, איך אני יודעת מה הם?

• הוסף לסימניות
ואוו, בחיים לא הייתי מעזה...
תשאלו רופא עור קודם, לא?
חידקים, נגיפים...

• הוסף לסימניות
אין אתר שמוכר בזול מוצרים חדשים?
חוץ מהאתר הפולני כמובן שכבר לא כ''כ זול

• הוסף לסימניות
יש מאפרות שמקפידות יותר על הגינה
ואל תשוי מאפרת שמתעסקת עם המגזר ל...
וד"ל
המוצרים עוברים חיטוי, חוץ מזה מה הבעיה במוצרים אבקתיים או נניח בשפורפרות שמוציאים מתוכם את החומר?

• הוסף לסימניות
המוצרים עוברים חיטוי, חוץ מזה מה הבעיה במוצרים אבקתיים או נניח בשפורפרות שמוציאים מתוכם את החומר?
אני לא מוסמכת רפואית לענות, כן?

אני מעלה לחשיבה.
ולא הייתי מעזה להתקרב לזה.

(רק מהדמיון על המשתמשת הקודמת...)

• הוסף לסימניות
@טלטל22 תוכלי לעדכן כאן כשיש משלוח חינם מסכום יותר שפוי ולא 90 דולר,
או הנחות כלשהן?
תודה!

• הוסף לסימניות
יש דברים שאין בעיה לחטא לבד- את פשוט משפריצה ספריי חיטוי או אלכוהול.
קראתי בלוג של מאפרת ממש מקצועית על האתר הזה והיא אמרה שהיא בדקה את העניין והמוצרים עוברים חיטוי לפני שהם נמכרים שם והיא גם אמרה שגם אם עושים שם קניה בסכום שגבוה מ75 דולר אז לא משלמים מכס כי הם לא כותבים את הסכום מחוץ לחבילה , דבר נוסף ראיתי שם מוצרים ממש חדשים!!

• הוסף לסימניות
מעניין האתר הזה.
אני באופן אישי לא הייתי מעזה. צריך לזכור שהמוצרים עברו שימוש לתקופת זמן או סתם שכבו במדף ולמוצרי איפור יש גם תאריכי תפוגה. בנוסף יש שם חברות שלא משווקות בארץ ובפועל הן לא עברו אישור של משרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
@טלטל22 תוכלי לעדכן כאן כשיש משלוח חינם מסכום יותר שפוי ולא 90 דולר,
או הנחות כלשהן?
תודה!
אני משתמשת בתוסף לכרום שנקרא honey, הוא מוצא קופונים ברשת, והוא נותן לי עכשיו קופון של משלוח חינם בקניה מעל 20 דולר.
אני לא יכולה לראות מה הקוד קופון אבל אם את רוצה את יכולה להתקין את התוסף joinhoney.com/ref/yrztniw.

כמה דברים שויים שראיתי- https://www.glambot.com/mac-extra-dimension-blush-fairly-precious?affid=ccuoun72i

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה