- הוסף לסימניות
היי, אני דבורי גולדנשטורף.
אם לשנים עשר, אוהבת את הניקיונות לפסח.
פשוט אוהבת!
בכל שנה אני מוצאת דברים חדשים, ווהרמה רק עולה משנה לשנה!
נגיד לפני חמש שנים, ניקינו את הסמובר הישן של סבתא מהבוידע'ם והתברר לנו שהוא היה בכלל מנורת לילה.
לפני ארבע שנים, נחשפה דלת הכניסה הראשית לביתנו! אוי, זה היה מדהים להכיר שכנים חדשים אחרי עשור.
לפני שלוש שנים, שטפנו את המרפסת וגילינו שהיא בכלל מרוצפת ואין צורך לרצף אותה ואנחנו כבר חסכנו בשביל זה...
לפני שנתיים, מה היה בעצם לפני שנתיים? אה, הוברר לנו שהקיר בחדר ילדים אינו קיר אלא סתם ערימת משחקים ומצאנו חדר חדש מאחוריו!
שנה שעברה, אה, חח, זה היה מצחיק! גילינו תחת ערימת הלכלוך שהחדר שינה הוא בכלל המטבח!
מעניין מה אני אמצא השנה.
רגע, מה זה?
יואו!
בוא חמודי, איזה נס שנזרקו לכאן מספיק חלקי אוכל...
תקנו את הכותרת! אם לשלושה עשר!
אם לשנים עשר, אוהבת את הניקיונות לפסח.
פשוט אוהבת!
בכל שנה אני מוצאת דברים חדשים, ווהרמה רק עולה משנה לשנה!
נגיד לפני חמש שנים, ניקינו את הסמובר הישן של סבתא מהבוידע'ם והתברר לנו שהוא היה בכלל מנורת לילה.
לפני ארבע שנים, נחשפה דלת הכניסה הראשית לביתנו! אוי, זה היה מדהים להכיר שכנים חדשים אחרי עשור.
לפני שלוש שנים, שטפנו את המרפסת וגילינו שהיא בכלל מרוצפת ואין צורך לרצף אותה ואנחנו כבר חסכנו בשביל זה...
לפני שנתיים, מה היה בעצם לפני שנתיים? אה, הוברר לנו שהקיר בחדר ילדים אינו קיר אלא סתם ערימת משחקים ומצאנו חדר חדש מאחוריו!
שנה שעברה, אה, חח, זה היה מצחיק! גילינו תחת ערימת הלכלוך שהחדר שינה הוא בכלל המטבח!
מעניין מה אני אמצא השנה.
רגע, מה זה?
יואו!
בוא חמודי, איזה נס שנזרקו לכאן מספיק חלקי אוכל...
תקנו את הכותרת! אם לשלושה עשר!
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים