יש מצב את מבררת לי דגם?לי אישית אין, אבל חברתי קנתה אצל רפאלי בב"ב היה מבצע לפני כחודש (אולי עוד יש) עלה בסביבות ה120+_ לא זכור לי הדגם, אבל אולי עדין מפורסם המבצע. ובעקבותיה קנו עוד כמה חברות ומאוד מרוצות.
ראיתי בחוות דעת עליו באינטרנט שהוא מידי מקציף ולא משאיר חלב ושורף את החלביונדאי
עלה 150
מצוין
מה????קניתי מקציף ידני שעובד על בטריות
ומקציף מצוין!
פשוט. חמוד. קומפקטי.
ועולה- 10ש"ח בלבד!
טבלתם את המכשיר?לי יש של topson,
עלה סביבות המאתיים פלוס, לא זוכרת בדיוק כמה,
עובד מעולה!
גם לי, הגיע עם המכונהלי יש מקציף של נספרסו.
עולה בערך 350-400 ש"ח
אני לא אוהבת קפה - אצלי זה בשביל השוקו....
גם לנו יש. מעולה ממש!לי יש של דאבו.
סוף הדרך יש לו שלוש פונקציות
מקציף חלב קר
מקציף ומחמם חלב ( גוף חימום אינדוקציה)
וממיס שוקולד.
עולה כ 350 ש"ח אבל שווה כל שקל.
אין אותו בכל חנות אני קניתי בטכנו מיקס בב"ב
תני לי טיפים לשימוש .גם לנו יש. מעולה ממש!
מעניין, ננסה היום, תודה!!תני לי טיפים לשימוש .
אני למשל שמה מקופלת קקאו סוכר ו2 כוסות חלב מקציפה על הממיס פעמיים ויוצא סוף.......
איזה דגם?לי יש של דאבו.
סוף הדרך יש לו שלוש פונקציות
מקציף חלב קר
מקציף ומחמם חלב ( גוף חימום אינדוקציה)
וממיס שוקולד.
עולה כ 350 ש"ח אבל שווה כל שקל.
אין אותו בכל חנות אני קניתי בטכנו מיקס בב"ב
יש להם דגם אחד שבו יש את כל הפונקציות שציינתי.איזה דגם?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים