דרוש מידע אוהבת קפה מוקצף???

• הוסף לסימניות
לי אישית אין, אבל חברתי קנתה אצל רפאלי בב"ב היה מבצע לפני כחודש (אולי עוד יש) עלה בסביבות ה120+_ לא זכור לי הדגם, אבל אולי עדין מפורסם המבצע. ובעקבותיה קנו עוד כמה חברות ומאוד מרוצות.

• הוסף לסימניות
לי אישית אין, אבל חברתי קנתה אצל רפאלי בב"ב היה מבצע לפני כחודש (אולי עוד יש) עלה בסביבות ה120+_ לא זכור לי הדגם, אבל אולי עדין מפורסם המבצע. ובעקבותיה קנו עוד כמה חברות ומאוד מרוצות.
יש מצב את מבררת לי דגם?
כי זה למתנה, ואני אשמח למשהו עם המלצות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קניתי מקציף ידני שעובד על בטריות
ומקציף מצוין!
פשוט. חמוד. קומפקטי.
ועולה- 10ש"ח בלבד!

עריכה: אני עכשיו רואה שזה למתנה. ככה שזה לא רלוונטי.
זה מתאים למי שרוצה חלב מוקצף. ומפחד שכשוך ההתלהבות המקציף ישכב לו בארון.....

• הוסף לסימניות
לי יש של topson,
עלה סביבות המאתיים פלוס, לא זוכרת בדיוק כמה,
עובד מעולה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש באיקאה מקציף חלב אני לא זוכרת מחיר אבל לא יותר מ-10 ש"ח
עובד מצוין

• הוסף לסימניות
לי יש של דאבו.
סוף הדרך יש לו שלוש פונקציות
מקציף חלב קר
מקציף ומחמם חלב ( גוף חימום אינדוקציה)
וממיס שוקולד.
עולה כ 350 ש"ח אבל שווה כל שקל.
אין אותו בכל חנות אני קניתי בטכנו מיקס בב"ב

• הוסף לסימניות
לי יש של דאבו.
מקציף חלב קר
וממיס שוקולד.
גם לנו יש. מעולה ממש!

• הוסף לסימניות
תני לי טיפים לשימוש .
אני למשל שמה מקופלת קקאו סוכר ו2 כוסות חלב מקציפה על הממיס פעמיים ויוצא סוף.......
מעניין, ננסה היום, תודה!!
אצלנו משתמשים בזה מאד בנאלי - משמש נטו להקצפת חלב חם / קר והמסת שוקולד - לבד או עם ריץ' וכדומה.

• הוסף לסימניות
לי יש של דאבו.
מקציף חלב קר
וממיס שוקולד.
איזה דגם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה