אוהל תאורה

• הוסף לסימניות
יש למשהו להשאיל לי ליומים אוהל תאורה ? יש לי צילום של מוצרי כסף וקריסטל - אני מביתר
המון תודה

• הוסף לסימניות
לא בטוח בכלל שזה כלי העבודה המתאים לכך.

• הוסף לסימניות
יותר פשוט "לבנות" אוהל, למקם תאורה רצויה ולרכך ולהסתיר עם בד או משטח לבן קרוב למוצר

• הוסף לסימניות
קצת נסיון יש לי בזה ואני רוצה להמשיך להתקדם מה כן לעשות כדי להתגבר על ההשתקפיות בקריסטל ובכסף ? לא אוהל תאורה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1518003:
יותר פשוט "לבנות" אוהל, למקם תאורה רצויה ולרכך ולהסתיר עם בד או משטח לבן קרוב למוצר

חשבתי לבנות מכפות ולהשתמש ברפלקטור ומרכך לפי הצורך אבל לא יותר טוב אוהל מוכן ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;1518007:
קצת נסיון יש לי בזה ואני רוצה להמשיך להתקדם מה כן לעשות כדי להתגבר על ההשתקפיות בקריסטל ובכסף ? לא אוהל תאורה ?
מצולם ברקע לבן/שחור ?
בשביל למנוע השתקפות צריך להסתיר את הדבר שמשתקף, או ע"י שינוי זווית הצילום או ע"י חסימת הפרטים עם משטח חלק, פריסת בד לבן זה פתרון שמאפשר לאור לעבור דרכו ולמנוע השתקפות, בדומה לאוהל אור.
לא חייבים לצלם בתוך המוצר הספציפי שנקרא אוהל אור, הוא לא מתאים לכל גודל, בגלל הקרבה למוצר הוא יכול לזרוק חלביות ...
למקם תאורה בזווית טובה ולהסתיר את ההשתקפות שחוזרת מעצמים בחדר

• הוסף לסימניות
הצילום ברקע לבן
בתוך החנות - לא קל
עם יש עוד טיפים אשמח
אני ינסה מה שאתה אומר עם הבד - תודה !!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1518016:
הוא לא מתאים לכל גודל, בגלל הקרבה למוצר הוא יכול לזרוק חלביות ...
למקם תאורה בזווית טובה ולהסתיר את ההשתקפות שחוזרת מעצמים בחדר

יש קוביות אור ענקיות.

זו בעיה רצינית בכלי כסף (במיוחד אם הם עגולים) הם ישקפו את כל החדר- כולל תקרה, חלונות, רצפה המצלמה הצלם וכו... אני כן הייתי ממליצה על קובית אור.

• הוסף לסימניות
שלום,
התבקשתי לצלם אביזרי מטבח כמו מקלפים, פותחנים ועוד
אודה אם מישהו יעזור לי,
א. האם אוהל תאורה יעזור לי?
ב. מה עוד צריך? אוהל עם לדים מספיק או שצריך תאורה חיצונית?
ג.אודה לטיפים לביצוע.
תודה מראש לכולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה