כללי אוווף איתכם!!! (תודה. אבל לא תודה #2)

• הוסף לסימניות
לפני כשלושה חודשים פרסמתי את האשכול הזה עקב חסר תשובה עניינית של קיבלתי באשכול אחר וכמובן שלאחר מכן חלק מהאנשים בפורום ירדו עלי ונכנסו בי.. הכל באהבה.. בינתיים הספקת להעלם מהרדאר לתקופה מסויימת ולחזור ולכתוב ולהמשיך לעזור למי שמבקש הכל טוב ויפה....

עכשיו שוב פעם קורה בדיוק אותו דבר באשכול הזה שוב פעם ביקשתי עזרה בנושא מסויים וביקשתי לכתוב רק תשובות ענייניות והאמת שלשם שינוי הם כן היו ענייניות אבל לא לנושא שהעלתי אלא לעניין שאמרתי מראש שאני לא הולך להכנס אליו ובכל זאת זה לא עבד.

עכשיו יבואו ויגידו כל ה'חכמים' של הפורום (תאריך הצטרפות 2016 ומעלה) 'מה אנשים נתונים לך את הפיתרון וככה אתה אומר להם תודה' או 'מה הקשר'...

מה נהיה איתנו אנחנו פורום של מקצוענים או גנון למתלמדים שרק לפני יומיים התחילו לפתוח תוכנות אדובי וכאלו (וכמו שכבר כתבו פה כמה נושאים בסגנון של דירוג משתמשים לפי הרמה המקצועית..).

כמובן שאני לא מצפה לקבל ברכות על האשכול הזה (ואפילו יש מצב שימחקו לי אותו) אבל אני מאמין שיש הרבה משתמשים כאן בפורום שהדבר הזה מרגיז אותו אבל אין להם את אומץ להתחיל להכנס באותם אנשים..

כמובן שהכל באהבה ואין לי עניין לפגוע באף אחד אני רק מעלה את זה שתהיה נקודה למחשבה. סליחה מראש אם מישהו נפגע!

• הוסף לסימניות
אתה יודע מה ההבדל בין מורה דרך למדריך?
מורה דרך, יורה לך דרך בחיים. מדריך, ידריך אותך בדרך שבחרת לעצמך..
למה הדבר דומה. לאחד שמחליט מחר שהוא רוצה לצלם ילד תספורת במקום שהוא גשום וכדומה. מדריך יאמר לך לצאת עם מטרייה, מגפיים ולהימנע ממקומות של שיטפון.
מורה דרך יאמר לך באיזה יום לצאת שבו תקבל איכות ונוחות.

ולעניין שבו שאלת.
קיבלת תשובות ממקצוענים ששולטים באינדזיין ובתג, והביא לך טיפ בחינם במה לא כדאי לעשות.אמרו לך שצריך מחשב על. המון סבלנות וכדומה, בעימוד רב טקטס באינדזיין
ואם אתה מחפש לעבוד ככלי פרנסה שוה לעשות זאת בתג, ששם הכל מקושר ויש לך שליטה על פרמטרים.

אז יש לך 2 אפשרויות. ללמוד תג או לעבוד באינדזיין בדברים שבהם אתה מוכשר. וכפי שאתה מספר, עשית המון עבודות ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני עם פותח האשכול,
ולכל השאר, - לא ביקשו מכם עצות חינם, ביקשו טיפים לאינדזיין אין לכם תעברו הלאה, יש לכם תתנו, לא מעוניינים לתת אל תתייחסו,
אבל למה צריך יותר מ10 תגובות שבן אדם מסביר שהוא לא מעוניין בתג.
אז דיי אל תעשו מה שלא ביקשו מכם אנחנו פורום מקצועי תשאירו אותו כך!!!

• הוסף לסימניות
חבר יקר,
מי שיודע להגיב מקצועית ולתת עזרה, עושה את זה. וממה שראיתי הרוב הגדול של התגובות כאלה. אז מצבנו טוב, וכל הכבוד לכולם.
אני יכול להעיד על עצמי לפחות, ש-100 אחוז מהתגובות שלי הן מקצועיות.
מי שלדעתך לא מגיב לעניין אין לך מה להתייחס בתגובה משלך - עבור הלאה.
אני חושב שאתה "לוקח ללב" יתר על המידה. שחרר.. בקטנה.
תתייחס למה שרלוונטי לנושא האשכול מבחינתך וזהו.
אי-אפשר לנסות לחנך, זה חסר טעם ויש שיראו בזה חוצפה,
אחרי הכל זה פורום שכל אחד רשאי לכתוב מה שבא לו, ויש פה המון חברים.
וזה בטח שלא יעזור יותר משבוע ורבע.

• הוסף לסימניות
בפורום של מקצוענים פשוט אמרו לך שמי שמקצועי לא עובד בתג
מה לא מקצועי בתשובה הזאת?
כי היא לא מתחברת למה שרצית לשמוע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchma;2378940:
אני עם פותח האשכול,
ולכל השאר, - לא ביקשו מכם עצות חינם, ביקשו טיפים לאינדזיין אין לכם תעברו הלאה, יש לכם תתנו, לא מעוניינים לתת אל תתייחסו,
אבל למה צריך יותר מ10 תגובות שבן אדם מסביר שהוא לא מעוניין בתג.
אז דיי אל תעשו מה שלא ביקשו מכם אנחנו פורום מקצועי תשאירו אותו כך!!!

כי אם את מדברת ככה אז אוי ואבוי לפורום הזה כי הוא ילך לאיבוד, פורום מקצועי זה לעבוד נכון ולהיות ענייני מאוד, וזה מה שהיה שם.

• הוסף לסימניות
מקור,
אני מאמינה שאת אומרת את מה שאמרת כי אין לך מושג מה זה תג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kosta770;2378786:
כמובן שאני לא מצפה לקבל ברכות על האשכול הזה (

דבריך מובנים.
אבל תקשיב, נשמה.
נראה לי שסוג כזה של אשכולות הוא בדיוק מה שמיצר בפורום את האווירה של פורום דיעות וחכמולוגיות. ודעות הרי לכולם יש.

תעלו עבודות, אפילו "סתם" אמנות גרפית. שהפורום יהיה מקום של השראה ולא של השמעה. וממילא מי שאין לו מה לתרום לא יהיה, כי מה הוא יראה.

ושמבקשים עזרה מסננים את השטויות וזהו.

ראינו עבודות שלך ואתה מוכשר מדי להתעסק בזה.
בהערכה רבה.

• הוסף לסימניות
התנצלות כנה מראש.
נראה לי שהנקודה היא באמת הגיל.
מכירים את התופעה של המתבגרים מול מבוגרים עם נסיון (לאו דוקא יותר חכמים)
פתאום גילו את כוחם (על אמת) ולא גומרים להנות ממנו (למה לא)
וכשמבוגרים הולכים לידם שווייע שווייע (מתון מתון) ואומרים רגע רגע בא נחשוב, נראה
הם מתקצפים.
זה הזמן לכבוש בסערה את העולם כולו (וגם את הירח והכוכבים, למה לא)
מה אתם עוצרים אותי עם החשיבה המרובעת והמקובעת שלכם.
אז הכל בסדר.
באמת יש כאן כח ענק ענק ענק.
וברכותי שתצליח לממשו במקומות הראויים.
ואף אחד לא מתכוון לעצור אותך במרוץ לצמרת אדרבה לתת לך פוטש חזק יותר.
ובקטנה בקטנה קצת קצת לפעמים כן משתלם לשמוע לקולות המבוגרים (הפחות חכמים היבשים והמרובעים) לפעמים לפעמים יש גם להם למכור משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה