דרוש מידע אוורסט - חברה אמינה?

• הוסף לסימניות
אתמול ושלשום היה (סוף סוף) כתבה של הגב' דדון בערוץ שנים עשר על כל הביזנעס של שגיב קורן.

הקיצור - אם מישהו עוד לא שמע, אז לברוח מפינדרלה וטודובום והכל. לברוח לברוח לברוחחחחח

• הוסף לסימניות
אתמול ושלשום היה (סוף סוף) כתבה של הגב' דדון בערוץ שנים עשר על כל הביזנעס של שגיב קורן.

הקיצור - אם מישהו עוד לא שמע, אז לברוח מפינדרלה וטודובום והכל. לברוח לברוח לברוחחחחח
אפרופו כתבה
אני הלכתי למיפגש של ****** גלובל ובאותו מיפגש "המרצה" דיבר שהציבור הכללי יצא נגד החברה וכו אז כאן זה הדליק לי נורה אדומה!!
ויותר מזה היה שם אנשים שעבדו ושאלתי אותם כל מיני שאלות אם זה ריוחי אז אמרהו לי יותר נהנים כאן מהאוירה המישפחתית ....זה גם כן הדליק לי נורה אדומה!!

• הוסף לסימניות

ואם מישהו התעניין פעם כמה חבר'ה מאנ"ש נפלו ברשתו של מזכה הרבים שגיב קורן, הנה תמונה מכנס גיוס פראיירים לפינדרלה טודובום וכדומה.
על טהרת הקודש ממש....

:mad::confused::(:mad::confused::(:mad::confused::(

20211016_215451.jpg

• הוסף לסימניות
מכירה מקרוב את מנהלות קבוצת אוורסט של פוראוור
ואת הקבוצה בכלל
מאות נשים עובדות שם ומרוויחות ביושר את כספם
את הקבוצה מלווה יועץ עסקי מהטובים בארץ
והחברות מקבלות ליווי וכלים מקצועים להצליח בעסק

מי שעובד רציני - מרוויח הרבה כסף
מוצרים איכותיים ממש, ויש להם קהל צרכנים אוהד לא קטן

אולי צורת העבודה שלהם קצת חפרנית ומעצבנת
אבל את יכולה לעבוד יותר חכם.

מי שנכנס ונכשל - זה אלו שלקחו את זה כחובבני
כאפשרות לכסף קל. וזה ממש לא ככה!
ומטבע הדברים, אלה מרגישים שנעקצו
מכיוון שהם לא הבינו שיש כן עסק
אמנם השקעה כספית מזערית, אבל צריך לעבוד!

מכירה נשים שעובדות שם 10 ו 15 שנה
ומפרנסות בכבוד+
יש שם פוטנציאל גדול
אבל בכלל לא כסף קל!
מי שעובד טוב- מרוויח טוב
מי שמחפש חיים קלים - שילך למקום אחר

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• screencapture-sagivkorenscam-blogspot-2017-08-blog-post-html-2021-10-18-03_28_31.png
    4.2 MB · צפיות: 113
  • הוסף לסימניות
ישבתי אתמול עם סוכן פינדרלה
בתחילת הפגישה הוא אמר שהמחיר היום 43000 ש"ח, והמחיר רק עולה מחודש לחודש,
כך שלדבריו מדובר בנכס דיגטלי שהולך ומתייקר בעצמו מלבד כל שאר פוטנציאל הרווחים שלו.
בסוף הפגישה הוא הציע לי 1+1 חינם...
הבנתי מכך שהנכס הדיגיטלי לא כל כך נחשק, והוא מחפש בעלים בנרות.
בינתיים אני בחוץ

• הוסף לסימניות
כרגע הם טוענים שהמוצר יוצא לשוק בספטמבר
(יצא כבר לשוק אבל לא בתשלום.
הרווחים זה מאז)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה